HomeHL-9Πρωτοφανές: Ο Πολάκης ζητάει να μετάσχει στο ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδος

Πρωτοφανές: Ο Πολάκης ζητάει να μετάσχει στο ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδος

Για τα δάνεια των πολιτικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην περίφημη τηλεφωνική συνομιλία του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο Παύλος Πολάκης απείλησε τον Γιάννη Στουρνάρα ότι αν δεν ελέγξει άμεσα τα δάνεια των άλλων πολιτικών, των κομμάτων και των επιχειρήσεων ΜΜΕ, θα πάει στο γραφείο του… για τα περαιτέρω.

Φρόντισε μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση του Γιάννη Στουρνάρα στον εισαγγελέα, να μαγνητοφωνήσει τη συνομιλία και να την παραδώσει αυτούσια σε συριζαϊκό Μέσο. Που τη δημοσίευσε, φυσικά, αυτολεξεί.

Τώρα ο Παύλος Πολάκης αλλάζει τακτική, αφού η πρωτοβουλία του κινδυνεύει να τον οδηγήσει στο ακροατήριο, αν φυσικά η Βουλή άρει την ασυλία του, και ακολουθεί άλλο δρόμο.

Ετσι έστειλε επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος και όχι μόνο στον διοικητή της, στον οποίο απλά κοινοποιείται η επιστολή, και αφού ειρωνικά σχολιάζει ότι καλώς ήλεγξαν το δικό του δάνειο -το γνωστό καταναλωτικό των 100.000 ευρώ από την Τράπεζα Αττικής- τους καλεί να ελέγξουν και τα άλλα δάνεια που αυτός θεωρεί προβληματικά, ώστε να μην κατηγορηθούν για μεροληψία.

Μάλιστα, δηλώνει το πρωτοφανές ότι θέλει να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤτΕ προκειμένου να ενημερώσει το ΔΣ για συγκεκριμένα δάνεια που δεν πληρούν τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση