HomeCity GuideΗ Μαρία Παπαγεωργίου στο Ηράκλειο

Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Ηράκλειο

Συναυλία στο Bofor

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ερμηνεύτρια, μουσικός και τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ακουστική της πρόταση Homebound στην πρώτη της παρουσίαση στην Αθήνα, περιοδεύει και κάνει στάση για πρώτη φορά στο Ηράκλειο το Σάββατο 2 Μαρτίου στο stage της μουσικής σκηνής Bofor.

Το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα παρουσιάζει ένα συναισθηματικό Mixtape, σε ένα ακουστικό δίωρο πρόγραμμα πρόγραμμα μαζί με δύο μουσικούς (κιθάρα, τσέλο),διαφορετικό από αυτά που μας είχε συνηθίσει.

Έπειτα από 3 προσωπικούς δίσκους (Όμορφοι & Ηττημένοι, Αβουλο Θεριό & Μνήμη), τα «4 Χρόνια Δευτέρα», το άλμπουμ που ηχογραφήθηκε ζωντανά με αφορμή τα 4 χρόνια που βρέθηκε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, αλλά και τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη για τον δίσκο «Αλληλογραφία» στον οποίο διασκευάζει τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη, η Μαρία Παπαγεωργίου έρχεται αυτήν την άνοιξη με μια δική της, απολύτως προσωπική συλλογή αγαπημένων τραγουδιών. Τραγουδάει σε «χρόνο Ενεστώτα» σα να απευθύνεται σε έναν σημαντικό για εκείνη παραλήπτη: το κοινό της, όπου κι αν βρίσκεται, όπου κι αν το συναντά!

Ο Μίκης Θεοδωράκης ταξιδεύει παρέα με την Tracy Chapman, το Νίκο Παπάζογλου και τους Portishead, ανάμεσα στους παραδοσιακούς ρυθμούς της Λέσβου και του Πόντου, με κεντρικό σταθμό τα δισκογραφημένα τραγούδια της Μαρίας αλλά και καινούρια ακυκλοφόρητα!

Οι διαδρομές των τραγουδιών – ελληνικών και ξένων- χιαστί και η παρουσίασή τους ενστικτώδης εκεί που τα βάθη της παράδοσης συναντούν τις μοναχικές ψηφιακές ακροάσεις.

Η νεαρή τραγουδοποιός μας καλεί να ακούσουμε μαζί αυτή την κασέτα που ετοίμασε σε μια εποχή ψηφιακή, που τα συναισθήματα των ανθρώπων στενεύουν.

Μαζί της οι:

Σταύρος Ρουμελιώτης: κιθάρες & Σοφία Ευκλείδου: τσέλο

Ώρα Έναρξης: 22:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00)

Bofor: Λεωφόρος Μποφόρ 10, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ. Επικοινωνίας: 6948 371 397

Διαφήμιση
Διαφήμιση