HomeHL-9Τραγωδία: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος αγρότης στα Χανιά

Τραγωδία: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος αγρότης στα Χανιά

Στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον αγνοούμενο 61χρονο αγρότη καθώς στις 12.30 περίπου το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός.

«Δυστυχώς, ο 61χρονος βρέθηκε από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής νεκρός», ήταν η λακωνική δήλωση του γενικού διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, αρχιπύραρχου, Νίκου Λαγουδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λίγα χιλιόμετα από την θάλασσα κοντά στις Βρύσες και φαίνεται να είχε εγκλωβιστεί σε καλάμια.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, για δεύτερη ημέρα σήμερα συνεχίστηκαν οι έρευνες από τις αρχές για τον εντοπισμό του 61χρονου πολύτεκνου αγρότη που χθες το μεσημέρι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στον Εμπρόσνερο Χανίων.

Ο 61χρονο αγρότης, πατέρας πέντε παιδιών, προσπάθησε χθες και ενώ μαινόταν τα καιρικά φαινόμενα να διασχίσει με το αγροτικό αυτοκίνητό του τον χείμαρρο που είχε σχηματιστεί στην περιοχή του Εμπρόσνερου από τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το όχημά του, όχι όμως και τον ίδιο, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες να συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση.

Εικάζεται, ότι ο άτυχος αγρότης κατάφερε με κάποιο τρόπο να ανέβει στην καρότσα του αγροτικού οχήματος για να σωθεί, ωστόσο πιθανότατα βρέθηκε στα νερά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση