HomeHL-SportsΚατατέθηκε η ένσταση του Εργοτέλη κατά της Σπάρτης

Κατατέθηκε η ένσταση του Εργοτέλη κατά της Σπάρτης

Η ομάδα του Ηρακλείου το έκανε γνωστό και διεκδικεί τους τρεις βαθμούς από το ματς του Σαββάτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολα τα πράγματα για τη Σπάρτη, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο ο Εργοτέλης τη Δευτέρα  κατέθεσε ένσταση για το μεταξύ τους ματς του Σαββάτου  και διεκδικεί τους τρεις βαθμούς, βασιζόμενος στον κανονισμό για υπεράριθμους ξένους της ομάδας της Λακωνίας στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το ματς στο Ηράκλειο είναι τελειώσει 1-1, όμως με την ένσταση ο Εργοτέλης περιμένει να δικαιωθεί και Σπάρτη είναι σε δύσκολη θέση, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης μετά από ενέργειες του νομικού επιτελείου της κατέθεσε σήμερα  ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτη για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της SKELQIM KRASNIQI στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της κρητικής ομάδας.

Στο αγωνιστικό τομέα και εν όψει της ρεβάνς της Τετάρτης  με τον Αστέρα Τρίπολης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όλοι οι παίκτες εκτός του τραυματία, Κυριάκου Μαζουλουξή, είναι στη διάθεση του Νίκκι Παπαβασιλείου, οποίος την Τρίτη  θα ανακοινώσει την αποστολή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση