HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμπακίου ο υποψήφιος δήμαρχος Φαιστού Γ. Μαθιουδάκης

Στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμπακίου ο υποψήφιος δήμαρχος Φαιστού Γ. Μαθιουδάκης

Συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού “Ο Τόπος μας μπροστά”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμπακίου που -παρά τις ελλείψεις του, κυρίως σε προσωπικό- επιτελεί ιδιαίτερα σημαντικό έργο στον καίριο , αλλά δυστυχώς παραμελημένο, τομέα της Υγείας για τον κρητικό νότο, επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος μας Μπροστά», συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού του.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Μαθιουδάκης συζήτησε με τους εργαζόμενους στο Π.Π.Ι. Τυμπακίου – οι οποίοι «υπερβαίνουν εαυτόν» για να αντιμετωπίσουν πολλά σημαντικά περιστατικά, μεγάλος αριθμός των οποίων είναι «επείγοντα»- τις σημαντικές ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου που χρειάζεται να υποστηριχθεί άμεσα, με επαρκή στελέχωση σε ιατρικό προσωπικό καθώς εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό κόσμου.

mathioudakhs-iatreio-tympakioy

Δυστυχώς η σημαντική απόσταση του Περιφερειακού Ιατρείου Τυμπακίου από την πρωτεύουσα του Νομού, λειτουργεί αποτρεπτικά για πολλούς γιατρούς που προτιμούν να εργαστούν σε Τοπικές Μονάδες Υγείας στο Ηράκλειο από το να πηγαινοέρχονται μέχρι την περιοχή της Μεσαράς. Από την άλλη, ιδιαίτερα ενθαρρυντική, όπως τονίστηκε στη συνάντηση των εργαζομένων με τον κ. Μαθιουδάκη, είναι η ηθική στήριξη και προσφορά της τοπικής κοινωνίας Τυμπακίου στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμπακίου, κάτι που αποτελεί την αναγνώριση του τεράστιου έργου που αυτό προσφέρει στην περιοχή -έστω και μετά πολλών εμποδίων. Όπως επισημάνθηκε, η κτιριακή κατάσταση του Ιατρείου είναι σε γενικές γραμμές καλή, χρειάζεται βεβαίως τακτική συντήρηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση