HomeHL-SportsΑ.Ε. Καραϊσκάκης Ηρόδοτος 1-0

Α.Ε. Καραϊσκάκης Ηρόδοτος 1-0

Οι Αρτινοί επικράτησαν με 1-0 του Ηροδότου και ανέβηκαν στην βαθμολογία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Άρτα φιλοξένησε η Α.Ε. Καραϊσκάκης τον Ηρόδοτο στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής την Κυριακή. Οι Αρτινοί επικράτησαν με 1-0 και πήραν βαθμολογική ανάσα καθώς βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και βρίσκονται στην 11η θέση με 21 βαθμούς.

Την ανάσα αυτή πιθανόν να την πήραν από τους Κρητικούς καθώς με αυτή την ήττα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κατηγορίας καθώς βρίσκονται μέσα στις θέσεις του υποβιβασμού, στην 13η θέση με 18 βαθμούς.

Στο πρώτο τέταρτο και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να μπουν στο παιχνίδι και να βρουν ρυθμό, στο 17ο λεπτό οι γηπεδούχοι έδειξαν για πρώτη φορά τις προθέσεις τους με τον Τζιώρα, όμως να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάτι το οποίο κατάφερε ένα λεπτό μετά η ομάδα της Άρτας όταν ο Παναγιώτου με ένα γλυκό γέμισμα βρήκε το Αλέξιτς και αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι Κρητικοί ανέβασαν ρυθμούς μετά το γκολ με τον Ηλιάδη στο 23ο λεπτό να μην μπορεί να νικήσει τον Μέλκα μετά από εξαιρετική πάσα του Γιαλούση. Το ημίχρονο έληξε ως είχε με το σκορ στο 1-0.

Στην επαναφορά η ομάδα του Χαραλαμπίδη μπήκε δυνατά και έφτασε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Τζιώρα να περνάει όλη την άμυνα και να νικιέται από τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 46ο λεπτό.

Ο Ηρόδοτος δεν κατέθεσε τα όπλα και λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης στο 90ο λεπτό όταν η μπάλα στρώθηκε στον Πίντο που σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μέλκα.Πολλές σέντρες δίχως αποτέλεσμα κυρίως από τους φιλοξενούμενους που επιστρέφουν στην Κρήτη με την ήττα με 1-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καδδάς Παναγιώτης ενώ βοηθοίτουήταν ο Οικονόμου Σπήλιος του Συνδέσμου Αχαϊας και ο Μωυσιάδης Βασίλης του Συνδέσμου Γρεβενών. 4Ος της αναμέτρησης ήταν ο Ανδριανός Κων/νος του Συνδέσμου Αχαϊας.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Χαραλαμπίδης) : Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεζ, Καπίας, Παντίδος, Μοασούρας, Χούσος, Τζιώρας (89′ Γυφτοκώστας), Βουκμίροβιτς (63′ Ψιάνος), Άλεξιτς (70′ Μπαντέ)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λυρώνης) : Ξενοδόχωφ, Γραικός, Παπαγγέλης (76′ Αμαραντίδης), Γιαλούσης, Ανδρέου, Κασαπάκης, Νύκταρης, Μουκίδης (59′ Χατζηηλιάδης), Μπαρέττας, Ηλιάδης, Αγγελούδης (59′ Πίντο)

Διαφήμιση
Διαφήμιση