HomeHL-LifestyleΜια αστυνομικίνα στέφθηκε Μις Γερμανία

Μια αστυνομικίνα στέφθηκε Μις Γερμανία

Πώς θα τα συνδυάσει η ξανθιά καλλονή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια αστυνομικίνα είναι από χθες το βράδυ η νέα Μις Γερμανία.

Η Ναντίν Μπέρναϊς επικράτησε στον τελικό που διεξήχθη  κοντά στο Φράιμπουργκ των υπόλοιπων 15 φιναλίστ ηλικίας 19-28 ετών. Στο τετραμελές πάνελ της κριτικής επιτροπής μετείχαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων του γερμανικού Κοινοβουλίου, βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών(CDU) και δριμύς επικριτής των προγραμμάτων διάσωσης της Ελλάδας, Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ και η Βρετανίδα χορεύτρια Νικεάτα Τόμπσον.

https://www.youtube.com/watch?v=woR90H24JA8

«Το όνειρό μου έγινε πλέον πραγματικότητα», είπε η 28χρονη καλλονή από τη Στουτγάρδη, που ετοιμάζεται τώρα να πάρει άδεια ενός έτους  για να απολαύσει διακοπές διαρκείας και να εστιάσει στις δραστηριότητες που συνεπάγεται ο επίζηλος τίτλος της.

https://www.youtube.com/watch?v=_bjxsOqL5TE

«Είμαι εδώ και δέκα χρόνια στο αστυνομικό σώμα και ουδέποτε μετάνιωσα, που επέλεξα αυτόν τον δρόμο», λέει η εντυπωσιακή ξανθιά γαλανομάτα, λάτρης της ποδηλασίας και του fitness training, που έλαβε ως δώρο ένα αυτοκίνητο (για ένα χρόνο), φορέματα και ταξίδια.

Η Ναντίν, που συνήθως περιπολεί στο κέντρο της γερμανικής μεγαλούπολης, είχε στεφθεί τον περασμένο Οκτώβριο “Μις Βάδη-Βυρτεμβέργη” και προκρίθηκε έτσι στον τελικό για την ανάδειξη της Μις Γερμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=6upSgMwcJL0

Οι 16 φιναλίστ, που εκπροσώπησαν τα ισάριθμα ομόσπονδα κρατίδια της χώρας, εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές για πρώτη φορά μόνον με βραδυνές τουαλέτες και αμφίεση ελεύθερη χρόνου και όχι με μαγιό, όπως συνέβαινε ως τώρα.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Πρισίλια Κλάιν, μια 23χρονη φοιτήτρια από το Αμβούργο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση