HomeHL-SportsΓκέλαρε ο Εργοτέλης

Γκέλαρε ο Εργοτέλης

Η Σπάρτη έφυγε με το πολύτιμο 1-1 από το Παγκρήτιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς νικητή έληξε η σαββατιάτικη  αναμέτρηση στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη να περιορίζεται στο 1-1 με τη Σπάρτη για τη 18η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Έτσι, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου με 27 βαθμούς μοιράζεται την 6η θέση με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ οι Λάκωνες, που μάχονται για την παραμονή τους, με 15 πόντους παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πήραν έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Αγγελόπουλος στο 3ο λεπτό εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, με τον Κατσιμήτρο να αποκρούει.

Από πλευράς Κρητικών ο Έφορντ στο 10′ σούταρε εντός περιοχής και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 24′ ο Προβυδάκης εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα στην περιοχή της Σπάρτης, με την μπάλα να χτυπά στο πόδι του Ιατρούδη μετά απο κόντρες και να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα οι Πελοποννήσιοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαλβάο, παράβαση που καταλογίστηκε στο 26′ σε ανατροπή του Ζαχαριουδάκη από τον Προβυδάκη.

Στο 38′ ο Έφορντ έπιασε ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο οποίο σταμάτησε τρία λεπτά μετά η κεφαλιά του Ιατρούδη ύστερα από σέντρα του Κουατένγκ.

Στο β’ ημίχρονο ο Ζαχαριουδάκης είχε ένα καλό σουτ για τη Σπάρτη στο 48′ που ήταν για λίγο άστοχο, με τους Ηρακλειώτες να ισοφαρίζουν στο 67ο λεπτό, όταν ο Μπάτζιος με κεφαλιά αξιοποίησε το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπουτσάκης και έγραψε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πάντος εξουδετέρωσε το σουτ του Κατσούρρι και στη συνέχεια το νέο σουτ του Μπουρσέλη σταμάτησε στα σώματα των παικτών των Μαρίνου Σατσιά.

Στο 79′ ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε το σουτ του Κρασνίκι, ενώ στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ματς ο Ροβίθης στο 83′ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Tσακαλίδης του Συνδέσμου Χαλκιδικής με βοηθούς τον Τυριακίδη του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Καλλή του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Κίτρινες: 26′ Προβυδάκης, 40′ Μπαχανάκ – 22′ Λώλος, 49′ Τιεντσέ, 54′ Kαινούργιος, 90’+5 Ιατρούδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, (46′ Κατσούρρι), Κοιλιάρας, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (59′ Ροβίθης), Μπρους, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (70′ Καπνίδης).

ΣΠΑΡΤΗ (Μαρίνος Σατσιάς): Πάντος, Κολτσίδας, Λώλος, Τσίμαν, Ζαχαριουδάκης (78′ Kρασνίκι), Αρώνης, Τιεντσέ, Νάτσης, Αγγελόπουλος (65′ Τιράρ), Γκαλβάο (30′ λ. τρ. Ρόμο), Καινούργιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση