HomeHL-9Περιπλανιόταν για ώρες στους δρόμους ο τραυματίας που έφυγε από το νοσοκομείο

Περιπλανιόταν για ώρες στους δρόμους ο τραυματίας που έφυγε από το νοσοκομείο

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 30χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες πέρασαν οι συγγενείς του 30χρονου Γιάννη Κασαπάκη, τα  ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το πρωί της Παρασκευής από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλευόταν με τραύματα στο κεφάλι.

Την Πέμπτη ο 30χρονος, ο οποίος να σημειωθεί αντιμετωπίζει κι άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε εισαχθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι.

kasapakhs

Οι γιατροί είχαν φροντίσει το τραύμα του και είχαν κρίνει αναγκαία τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο 30χρονος άνδρας, σύμφωνα με το anikolouli.gr  είχε καταφέρει να ξεφύγει της προσοχής και είχε εξαφανιστεί από τον θάλαμο όπου και νοσηλευόταν.

Οι συγγενείς του απηύθυναν έκκληση για βοήθεια σε όποιον αντιληφθεί την παρουσία του, γεγονός που είχε αποτέλεσμα, καθώς ο τραυματισμένος άνδρας εντοπίστηκε σώος και συνοδευόμενος από αστυνομικούς επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Κασαπάκης περιφερόταν για ώρες στους δρόμους του Ηρακλείου, μέχρι που έγινε αντιληπτός. Αστυνομικοί τον προσέγγισαν και στη συνέχεια τον συνόδευσαν πίσω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

kasapakhs-nosokomeio

Διαφήμιση
Διαφήμιση