HomeΕΚΛΟΓΕΣΤο δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ευτ. Δαμιανάκης

Το δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ευτ. Δαμιανάκης

Στο πλαίσιο των επαφών του με αυτοδιοικητικούς, θεσμικούς και συλλογικούς φορείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επίσκεψη στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα ξεκίνησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης τις συναντήσεις του με αυτοδιοικητικούς, θεσμικούς και συλλογικούς φορείς των Χανίων.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Χανίων στις 12 το μεσημέρι, στο γραφείο του, στο Δημαρχείο.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, ο κ. Δαμιανάκης ευχαρίστησε, κατ’ αρχάς, τον κ. Βάμβουκα για τη συνάντηση και τόνισε ότι η πρώτη επίσκεψη στον Δήμαρχο Χανίων έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα.

«Ο συμβολικός χαρακτήρας της επίσκεψης και το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι σεβόμαστε έμπρακτα τον θεσμό του Δημάρχου», τόνισε ο κ. Δαμιανάκης.

«Πιστεύουμε, ως ομάδα, ότι μόνο με αμοιβαίο σεβασμό και ειλικρίνεια, παρά τις όποιες διαφωνίες, ενστάσεις και διαφορετικές προσεγγίσεις επί θεμάτων, μικρών και μεγάλων, μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνεργασία την επόμενη μέρα, αφού αυτό επιβάλλει, εκ των πραγμάτων, η απλή αναλογική και ο “Κλεισθένης”», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά».

Παράλληλα, ο κ. Δαμιανάκης επεσήμανε ότι «η συνάντησή μου με τον Δήμαρχο Χανίων είχε ασφαλώς και την ουσιαστική της πλευρά».

«Συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, με τον Δήμαρχο για τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος καθώς και για τα μεγάλα ζητήματα – έργα που είτε παραμένουν σε εκκρεμότητα είτε δεν έχουν ακόμη προχωρήσει», τόνισε ο κ. Δαμιανάκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Βάμβουκας ενημέρωσε τον κ. Δαμιανάκη για το έργο που έχει γίνει στον Δήμο Χανίων και για τον προγραμματισμό έργων και δράσεων το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση