HomeHL-9Ελεύθεροι με… όρους για την επίθεση στον Αμερικανό στρατιώτη

Ελεύθεροι με… όρους για την επίθεση στον Αμερικανό στρατιώτη

Τι αποφάσισε ανακριτής και εισαγγελέας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθεροι με… όρους αφέθηκαν οι τρεις, από τους έξι συλληφθέντες, που κατηγορούνταν για την επίθεση σε βάρος ενός Αμερικανικού στρατιωτικού στις Ασίτες, το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου.

Μετά την απολογία τους οι δύο από τους τρεις, αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσία σε αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα.

Ωστόσο, ο βασικός κατηγορούμενος – ο οποίος φέρεται πως ήταν εκείνος που κρατούσε και το μαχαίρι – πρέπει να καταβάλει και χρηματική εγγύηση.

Υπενθυμίζεται πως τα νεαρά άτομα χτύπησαν βάναυσα τον αμερικανικό στρατιωτικό που υπηρετεί στη βάση της Σούδας, για ασήμαντη αφορμή στις Ασλθτες. Πιο συγκεκριμένα τον γρονθοκόπησαν, τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον χτύπησαν με κατσούνα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι και το πρόσωπο ήταν βαριά.

Ο νεαρός στρατιωτικός είχε έρθει στις Ασίτες εκδρομή με την παρέα του, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση σε βάρος του έγινε παρουσία της συντρόφου του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση