HomeHL-GreeceΚουρουμπλής: Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;

Κουρουμπλής: Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;

Δικαιολογεί τον Πολάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αν ήταν ευνοϊκό το δάνειο Πολάκη, θα είχα τις ενστάσεις που έχετε κι εσείς. Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;».

Αυτό δήλωσε σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6», ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά την αποκάλυψη ότι ο αναπληρωτής υπ. Υγείας πήρε προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ από την Attica Bank.

Σχολιάζοντας τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Πολάκης ότι πήρε το δάνειο για να καλύψει «τις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «δεν ξέρω ο καθένας υπό ποιες συνθήκες παίρνει ένα δάνειο. Ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη στιγμή και να πάρει ένα δάνειο».

«Όταν τα δάνεια που παίρνει κάποιος είναι εξασφαλισμένα δεν έχω καμία ένσταση», πρόσθεσε ο κ. Κουρμουμπλής.

Ωστόσο, παρατήρησε ότι «αν ο Πολάκης πληρώνει αυτά τα λεφτά, να ερευνηθεί από πού βρίσκει τα λεφτά και τα πληρώνει. Αυτό να ψάξετε, να μας πουν και οι άλλοι που χρωστάνε 1 εκατομμύριο τι κάνουν».

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά την παράνομη ηχογράφηση του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα από τον Παύλο Πολάκη, ο κ. Κουρουμπλής επέμεινε ότι «το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση