HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο πλευρό του Μηνά Σταυρακάκη μια σημαντική γυναικεία παρουσία

Στο πλευρό του Μηνά Σταυρακάκη μια σημαντική γυναικεία παρουσία

Η Εύη Γαρεδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Μηνάς Σταυρακάκης, επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Βιάννος, Πάμε Μπροστά», μετά από συζητήσεις που προηγήθηκαν, ανακοινώνει επίσημα μια ισχυρή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του, εκείνη της Εύης Γαρεδάκη.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυναμική, νέα γυναίκα η οποία κατάγεται από τη Βιάννο και διατηρεί σπίτι στον Κερατόκαμπο. Η μητέρα της ανήκει στις γνωστές βιαννίτικες οικογένειες Μπιτσακάκη –Αγαπάκη, ενώ ο Χανιώτης πατέρας έχει ολοκληρώσει πολλά κατασκευαστικά έργα στο Δήμο Βιάννου.

Η Εύη Γαρεδάκη είναι σύζυγος του Δημήτρη Τριαλώνη και μητέρα δύο παιδιών. Της 25χρονης Βάσως και του Αντώνη, 27 ετών.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος σε έντυπα μέσα ενημέρωσης και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και εξακολουθεί ως σήμερα να αρθρογραφεί.

Από το 1991 έως τον Μάρτιο του 2005 υπηρέτησε ως τεχνολόγος ακτινολόγος στο Τμήμα Ακτινοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Τον Απρίλιο του 2005 οργάνωσε και λειτούργησε για πρώτη φορά το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, όπου θήτευσε ως προϊσταμένη, καθώς και το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ τα τελευταία 2,5 χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ασχολείται με την απαγγελία ποίησης, την παρουσίαση λογοτεχνικών βιβλίων και ποιητικών συλλογών στο Ηράκλειο και την Αθήνα και έχει συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία της Πινακοθήκης της Βιάννου.

Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Ψυχικά Πασχόντων ΚοιΣΠΕ Ηρακλείου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», Γραμματέας του Παγκρήτιου Συλλόγου Φοιτητών και Αποφοίτων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), στο οποίο φοιτά, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στον Ελληνικό Πολιτισμό, Υπεύθυνη Επικοινωνίας στο Καλλιτεχνικό Σωματείο «Έλευσις και Υδράνη» στην Αθήνα και μέλος πολλών ακόμα κοινωφελών συλλόγων.

Έχει αναπτύξει και ενεργό πολιτική δράση και ήταν υποψήφια  των εθνικών εκλογών το 2009 με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ηρακλείου.

«Το ενδιαφέρον της για τα Κοινά, η διακριτική ενασχόληση της με θέματα του Δήμου Βιάννου, η επαγγελματική της εμπειρία, οι γνώσεις της, η διοικητική της ικανότητα και η αποδεδειγμένη προσφορά της σε θέματα κοινωνικής πολιτικής,  μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη και το μέλλον του Δήμου Βιάννου, στο όραμα μιας νέας συμμετοχικής αντίληψης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μαζί και με την Εύη προχωράμε μπροστά για το Δήμο Βιάννου, με ρεαλιστικό και συνάμα οραματικό σχεδιασμό.

Καλωσορίζω λοιπόν την αγαπητή Εύη Γαρεδάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρακάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση