HomeΕΚΛΟΓΕΣΣυγχαρητήρια επιστολή Μποκέα για τη βράβευση του Λυκείου Γαζίου

Συγχαρητήρια επιστολή Μποκέα για τη βράβευση του Λυκείου Γαζίου

Στους 10ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστομών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια επιστολή στο Λύκειο Γαζίου για τη νέα βράβευση που κατέκτησε στους 10ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών, απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου κι επικεφαλής  του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί», Μενέλαος Μποκέας. Στην επιστολή που απευθύνει στη βραβευμένη ομάδα μαθητών και τον καθηγητή φυσικής Αστρινό Τσουτσουδάκη, ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Τσουτσουδάκη,

Για μια ακόμη φορά καταφέρατε να μας κάνετε υπερήφανους! Η διάκριση που αποσπάσατε εσείς και η άξια ομάδα των μαθητών του Γενικού Λυκείου Γαζίου στο πλαίσιο της συμμετοχής σας στους 10ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών, συγκινεί και παραδειγματίζει. Αναδεικνύεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο, πώς η ανάληψη πρωτοβουλιών, η δράση, η ομαδικότητα και η συμμετοχή, μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στους μαθητές σας για το αξιέπαινο έργο τους, που επιβεβαιώνει αυτό που σθεναρά πιστεύουμε και μεταφέρουμε στην κοινωνία του Δήμου μας: ότι το Μαλεβίζι διαθέτει λαμπρά μυαλά, που κρατούν το μέλλον του τόπου στα χέρια τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς που με επιμονή, συνεχή προσπάθεια και κυρίως μεράκι καταφέρνετε να εμπνεύσετε την αξία της συνεχούς αναζήτησης, της ανάληψης πρωτοβουλιών και της σκέψης έξω από τα στεγανά. Γιατί, τις σημαντικές αλλαγές μπορούμε να τις φέρουμε μονάχα μέσα από μια κοινωνία φιλική σε καινοτόμες δράσεις και ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες.

Για εμάς το μεγάλο στοίχημα της εποχής μας είναι να απελευθερώσουμε τα νέα, ταλαντούχα, δημιουργικά μυαλά αυτού του τόπου από αγκυλώσεις, που τους στερούν τη δυνατότητα να παράγουν κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό πλούτο. Να στοχεύσουμε, δηλαδή, στη διασφάλιση συνθηκών, που θα στηρίζουν τις επιλογές των νέων ανθρώπων, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους,  για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε ως κοινωνία.

Το μέλλον είναι εδώ και μας δείχνει το δρόμο.

Γιατί το Μαλεβίζι Μπορεί!

Διαφήμιση
Διαφήμιση