HomeΚΡΗΤΗΑυγενάκης: «Μαζί πραγματοποιούμε την αλλαγή που αξίζουμε και στην Παιδεία»

Αυγενάκης: «Μαζί πραγματοποιούμε την αλλαγή που αξίζουμε και στην Παιδεία»

Εκδήλωση στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση για την «Αναγεννημένη Παιδεία – Αναγεννημένη Ελλάδα» πραγματοποιεί αύριο, Πέμπτη η Νέα Δημοκρατία στο ξενοδοχείο IBIS στο Ηράκλειο.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η κα Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην Υπουργός Παιδείας και πρώην Ευρωβουλευτής ΝΔ.

Με αφορμή την εκδήλωση ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Η σημερινή Κυβέρνηση της μετριότητας, της ημιμάθειας και της ευνοιοκρατίας εκδικείται την Ελλάδα της γνώσης. Για το λόγο αυτό υπονομεύει τη δημόσια Παιδεία, το δημόσιο σχολείο, το δημόσιο πανεπιστήμιο.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η μεταρρύθμιση στην Παιδεία αποτελεί κορυφαία πολιτική προτεραιότητα.

Για τον λόγο αυτό αύριο, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στις 5:00μ.μ., στο ξενοδοχείο IBIS στο Ηράκλειο μιλάμε για την Παιδεία και τους Νέους. Μιλάμε για μια μεταρρύθμιση με συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για τον τόπο μας, το Ηράκλειο.

Μια μεταρρύθμιση, η οποία καλύπτει όλες τις βαθμίδες από την προσχολική αγωγή, στην πρωτοβάθμια, στη δευτεροβάθμια, στην επαγγελματική και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παρουσιάζουμε τις θέσεις μας για την προσχολική αγωγή, το Δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, την αναβάθμιση των ΑΕΙ και ΤΕΙ και την διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας, αλλά και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τομείς της εκπαίδευσης όπως η ειδική αγωγή. Δίνουμε βάρος στην έρευνα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή που αξίζουμε! Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση