HomeHL-9Βάφτιζε το παιδί του και του «άδειασαν» το καφενείο

Βάφτιζε το παιδί του και του «άδειασαν» το καφενείο

Σε χωριό της ενδοχώρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτή η κλοπή δεν έχει ξαναγίνει! Άγνωστοι άδειασαν όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό από καφενείο σε χωριό του Ηρακλείου, αφήνοντας πίσω τους μόνο τα… φλιτζάνια του καφέ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», η εντυπωσιακή κλοπή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο χωριό Λούρες του δήμου Γόρτυνας.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι, ο ιδιοκτήτης του καφενείου έκλεισε την επιχείρησή του για να κάνει τη βάφτιση του παιδιού του.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, το καφενείο βρίσκεται σε ένα στενό δρόμο του χωριού και όλοι οι γείτονες ήταν καλεσμένοι στα βαφτίσια, καθώς είναι συγγενείς με τον ιδιοκτήτη του καφενείου.

Κατά την επιστροφή από την εκδήλωση και όταν ο ιδιοκτήτης χρειάστηκε να πάει στον χώρο, διαπίστωσε ότι του είχαν «ξηλώσει» μέχρι και τα air condition! Και δε σταμάτησαν εκεί, πήραν τα ψυγεία, τις καφετιέρες, αλλά και τις καρέκλες.

Οι δράστες φαίνεται πως ήξεραν ότι ο ιδιοκτήτης αλλά και ολόκληρη η γειτονιά θα απουσιάζει. Φρόντισαν επίσης να ξηλώσουν τον συναγερμό για να μην ενεργοποιηθεί, ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους και το καταγραφικό από τις κάμερες που διαθέτει το καφενείο.

Οι ζημιές υπολογίζονται στις 10 χιλιάδες ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση