HomeHL-GreeceΟρκωμοσία νέων υπουργών: Αμηχανία, αγκαλιές, selfie και συγγενείς

Ορκωμοσία νέων υπουργών: Αμηχανία, αγκαλιές, selfie και συγγενείς

Τσίπρας: Εβαλα και θρησκευόμενου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε… οικογενειακό κλίμα, με αγκαλιές, selfie και παρουσία αρκετών συγγενών έγινε η ορκωμοσία των έξι υπουργών, μετά τον ανασχηματισμό του Αλέξη Τσίπρα.

Δύο από τους νέους υπουργούς, ο Θάνος Μωραΐτης και ο Αγγελος Τόλκας- οι επιλογές του πρωθυπουργού που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις τόσο εντός ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο ΚΙΝΑΛ- ήταν εκείνοι που έδωσαν θρησκευτικό όρκο. Κάτι που σχολίασε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας αστειευόμενος «Σε αυτό το σχήμα έβαλα και θρησκευόμενους ανθρώπους».

Από τους «νέους» του υπουργικού σχήματος, ο Αγγελος Τόλκας φαινόταν να έχει τη μεγαλύτερη αμηχανία. Κάτι που έγινε εμφανές και όταν τα νέα στελέχη της κυβέρνησης πήραν θέση απέναντι από τους φωτογράφους και ο νέος υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν μπορούσε να αποφασίσει… πού έπρεπε να σταθεί. Τελικά, του επέδειξε ο πρωθυπουργός, που ζήτησε από τους νέους υπουργούς να προχωρήσουν δυνατά.

Μετά την ορκωμοσία, στήθηκαν αρκετά «πηγαδάκια». Αρκετοί από τους νέους υπουργούς δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των δικών τους ανθρώπων, αν και ίσως η πιο «θερμή» εκδήλωση ενθουσιασμού ήταν εκείνη του Τέρενς Κουίκ απέναντι στην Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Και βέβαια, πήραν «φωτιά» τα κινητά με τις απαραίτητες selfie.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση