HomeHL-SportsΟΦΗ Λαμία 1-3

ΟΦΗ Λαμία 1-3

Η Λαμία πέρασε από το Γεντί Γκουλέ «δαγκώνοντας» τρεις φορές τον ΟΦΗ (3-1), κατακτώντας έτσι μια υπερπολύτιμη νίκη. Αντίθετα ο ΟΦΗ που έχασε σωρεία ευκαιριών και είχε και δοκάρι, μπήκε σε πολύ δύσκολο μονοπάτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Λαμία πέτυχε την 4η εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της, μετά από εκείνες στην Τρίπολη επί του Αστέρα (1-3) και επί των Πλατανιά και Λάρισας αμφότερες με 1-2.

Την ίδια στιγμή έφτασε στους 24 βαθμούς και την 9η θέση ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Αντίθετα ο ΟΦΗ μπήκε για τα καλά σε δύσβατο μονοπάτι σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή μένοντας με 17 βαθμούς στην 14η θέση.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι, αλλά πλήρωσαν την μεγάλη αστοχία τους.
Η Λαμία έπαιξε έξυπνα, ευτύχησε να έχει τον Μελίσα σε εκπληκτικό βράδυ, είχε τις δικές της καλές στιγμές στο ματς και πάνω απ’ όλα μπόρεσε να σκοράρει.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΟΦΗ είχε δικό του το πρώτο ημίχρονο κυρίως ως το 30ο λεπτό. Ήταν καλύτερος, κυκλοφορούσε γρήγορα την μπάλα, είχε τον έλεγχο του ρυθμού και πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σ’ ένα γκολ.

Η Λαμία ανέβηκε στο τελευταίο τέταρτο και είχε τις δικές της πολύ καλές στιγμές για να σημειώσει ένα γκολ.
Σ’ ένα πρώτο ημίχρονο με 22 τελικές και για τις δύο ομάδες και πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

Στο 9’ σουτ του Βαζ χωρίς δύναμη στην αγκαλιά του Μελίσα.
Η Λαμία απάντησε δύο λεπτά μετά με δυνατό σουτ του Μπεχαράνο που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Στρέζου.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 13′ όταν μετά την σέντρα του Δεληγιαννίδη ο Μιχόγεβιτς έπιασε κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Μελίσα.

Οι κρητικοί έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 18’ όταν ο Φερέϊρα έφυγε στην αντεπίθεση πολύ γρήγορα, μπήκε στην περιοχή πλάσαρε αλλά ο Μελίσας απομάκρυνε σωτήρια.

Στο 20′ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι όταν ο Ναμπί σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μελίσα.

Στο επόμενο λεπτό πάλι ο Ναμπί σπατάλησε καλή ευκαιρία όταν μπήκε από τα αριστερά σούταρε αλλά ο Μελίσας τον νίκησε και πάλι απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Στο 29’ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ναμπί η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα της Λαμίας.

ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον ΟΦΗ στο 39’ όταν ο Φερέιρα έκανε την κούρσα από τα αριστερά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Βαζ ο οποίος….κατάφερε να μην στείλει την μπάλα στα δίχτυα από τα τρία μέτρα, σημαδεύοντας τον Μελίσα.

Η Λαμία απάντησε ένα λεπτό μετά όταν μετά από σέντρα του Μπερτόλιο, ο Καραμάνος με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Και στο 43ο λεπτό ο Μπερτόλιο έπιασε έναν κεραυνό που ανάγκασε τον Στρέζο να κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα ένα λεπτό μετά, έπιασε ένα σουτ με το «μυτάκι» μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στα πρώτα οκτώ του λεπτά ο αγώνας δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου αλλά οι ευκαιρίες δεν έλειψαν.

Ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 53’ όταν μετά την σέντρα του Κοροβέση, ο Βαζ έπιασε σουτ στην κίνηση που έφυγε λίγο άουτ.

Η Λαμία απάντησε στο 53’ όταν ο Τσούκαλος έστρωσε στον Τομάς το σουτ του οποίου από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Στρέζος.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ 4’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία στο 57’ σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ. Ο Καραμάνος έφυγε στην αντεπίθεση λίγο κάτω από την σέντρα και προς τα αριστερά και από το ύψος της περιοχής με μια υπέροχη λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Στρέζο στέλνοντας την στα δίχτυα για το 0-1.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ…

Ο ΟΦΗ προσπάθησε ν’ αντιδράσει αλλά ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών δεν είχε σταματημό.

Στο 69 ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Νέϊρα αλλά ο Φελίπε έπιασε «αέρα» μόνος μέσα στην μικρή περιοχή χάνοντας μια καλή στιγμή για να μειώσει.

Στο 72’ ο Ναμπί έβγαλε μπαλιά στον Πάρσον αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ

Η Λαμία ουσιαστική χτύπησε στην κόντρα στο 72’ όταν ο Δημούτσος έβγαλε κατά[πληκτική πάσα στην αντεπίθεση στον Μπερτόλιο, ο αργεντίνος μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Στρέζο και πλάσαρε στην άδεια εστία για το 0-3.

ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ

Ο ΟΦΗ στην συνέχεια δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει και σαν να μην έφτανε αυτό, έμεινε και με δέκα παίκτες. Στο 81ο λεπτό ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε ένα άσχημο μαρκάρισμα στον Τομάς Καμπασόλ και ο Ζαχαριάδης του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στέλνοντας τον στ’ αποδυτήρια.

ΗΡΘΕ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ και να μειώσει σε 1-3 στο 85’ όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Ναμπί ο Σακόρ με σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μελίσα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Λαμία κυκλοφόρησε την μπάλα εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα χωρίς να κινδυνεύσει άλλο ως το τέλος του ματς.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο (75′ Κουτσιανικούλης), Κυριακίδης (62′ Σακόρ), Ναμπί, Βαζ (67′ Νέιρα), Φερέιρα, Πέρσον.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας (46′ Ασίγκμπα), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Τομάς, Μπερτόγλιο (76′ Πίτι), Τσούκαλος (56′ Επστάιν)

Διαφήμιση
Διαφήμιση