HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία ο διαγωνισμός First Lego League στον Θαλασσόκοσμο

Με επιτυχία ο διαγωνισμός First Lego League στον Θαλασσόκοσμο

Ολοκληρώθηκε χθες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο διαγωνισμός FirstLegoLeague που φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Ενυδρείο Κρήτης. Η δημιουργική εγρήγορση των παιδιών που διαγωνίζονταν και η μαζική συμμετοχή καλλιέργησαν ένα κλίμα ενθουσιασμού που διατηρήθηκε από την έναρξη των αγώνων στις 10:00 το πρωί μέχρι και τη βράβευση των τεσσάρων ομάδων που προκρίθηκαν για τον Πανελλήνιο τελικό αργά το απόγευμα.

Με την τελετή έναρξης οι ομάδες «εκτοξεύτηκαν» στο διάστημα και μεταφέρθηκε η καθεμιά στο δικό της πλανήτη. Το «αστρικό ταξίδι» συνεχίστηκε στις πίστες της ρομποτικής. Κάθε ομάδα αγωνιζόταν σε τρία παιχνίδια, ενώ είχε τη δυνατότητα πριν από κάθε παιχνίδι να κάνει εξάσκηση. Κοντά στους διαγωνιζόμενους βρισκόταν εκτός από τους προπονητές, τις οικογένειες και τους φίλους, τους υποστηρικτές και το προσωπικό του Ενυδρείου.

Ως Cretaquarium – Θalassoκosmos ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους παίκτες των 10 ομάδων του διαγωνισμού, τους ακούραστους εθελοντές που στήριξαν πολύπλευρα τη διοργάνωση, την eduAct ως επίσημο αντιπρόσωπο του διαγωνισμού στην Ελλάδα, το μουσικό συγκρότημα του κου Μπιτζαράκη, τη χορευτική ομάδα Cretan Swing Shots και την ομάδα Αστρονομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης για την παρουσία τους, καθώς και τους χορηγούς της διοργάνωσης για τη συνδρομή τους  σε αυτή την μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και μάθησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση