Τραγική εξέλιξη είχε η τεράστια επιχείρηση των αρχών που συνεχιζόταν αδιάλειπτα από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ανασύρθηκαν νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες από το… μοιραίο αυτοκίνητο που βρέθηκε στην κοίτη του Γεροποτάμου στη Μεσαρά Ηρακλείου.

Στη θέα των τεσσάρων σορών τόσο οι συγγενείς της οικογένειας όσο και οι διασώστες… λύγισαν.

Αρχικά εντοπίστηκε το όχημα και μετά οι σοροί

Ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν κατά τη διάρκεια των ερευνών υπήρξε ξαφνική κινητικότητα με τους διασώστες να σπεύδουν όλοι σε ένα σημείο, στην κοίτη του Γεροποτάμου.

Εκεί, σ ένα σημείο στον ποταμό, είδαν το πίσω φανάρι ενός αυτοκινήτου, ασήμι, μάρκας Hyundai.

Δύτες, πυροσβέστες, άνδρες του λιμενικού, της αστυνομίας και εθελοντές Σαμαρείτες ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να ανασύρουν το… μοιραίο όχημα.

Κατά την κατάδυσή τους, οι δύτες, διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό υπήρχαν οι τέσσερις αγνοούμενοι οι οποίοι είχαν αφήσει ήδη την τελευταία τους πνοή.

Πρώτο μέλημα των αρχών ήταν να ανασύρουν τις σορούς των επιβατών και στη συνέχεια έβγαλαν – με την βοήθεια γερανού – και το όχημα.

Το όχημα έχει σταλεί στα εργαστήρια για εξέταση ενώ οι τέσσερις σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση