Με αδιάλειπτη ένταση συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό της τετραμελούς οικογένειας, το αυτοκίνητο της οποίας παρασύρθηκε τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στη Μεσαρά.

Οι έρευνες των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό στη διάρκεια της νύχτας, παρά τις αντίξοες συνθήκες, την έλλειψη ορατότητας, το κρύο και την αυξημένη στάθμη του νερού.

Με το πρώτο φως της ημέρας, οι δυνάμεις ενισχύθηκαν από με πλωτά και εναέρια μέσα, ενώ ήδη ειδικευμένοι δύτες βουτούν στα νερά των εκβολών του ποταμού, αναζητώντας τους αγνοούμενους και το όχημα τους.

Με το πέρασμα της ώρας, στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες του Λιμενικού Σώματος, της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, εθελοντές Σαμαρείτες και εθελοντές από την ευρύτερη περιοχή, σε μια γιγάντια προσπάθεια για να έχει αίσια έκβαση η επιχείρηση.

Εξάλλου, πτήσεις πραγματοποιεί ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως και χθες, ενώ έχει “σηκωθεί” επίσης drone της Πυροσβεστικής.

Η ΕΜΑΚ επιχειρεί παράλληλα με βάρκες στις εκβολές του Γεροποτάμου, καθώς εκτιμάται πως φυσικά εμπόδια κάτω από το νερό θα έχουν ανακόψει την πορεία του οχήματος στην περίπτωση που αυτό έχει βυθιστεί.

erevnes-agnooumenoi10

Στον τόπο των ερευνών βρίσκονται συγγενείς των αγνοούμενων παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς την αγωνιώδη προσπάθεια των αρχών.

Υπενθυμίζεται πως αγνοούνται η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη από τις Αρχάνες, ο 29χρονος σύζυγός της Κώστας Γιαννακάκης από τον Άγιο Νικόλαο, η 21χρονη αδερφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα της Μαρίνα Χατζηπανάμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση