HomeHL-9Θρήνος για τους αγνοούμενους στις Αρχάνες – “Μουδιασμένοι” οι κάτοικοι

Θρήνος για τους αγνοούμενους στις Αρχάνες – “Μουδιασμένοι” οι κάτοικοι

Πριν από λίγα χρόνια είχαν χάσει τον πατέρα της οικογένειας από ανακοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη και οδύνη επικρατεί στις Αρχάνες, καθώς οι κάτοικοι παρακολουθούσαν με αγωνία τις πολύωρες έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων συγχωριανών τους, ενώ η τραγική είδηση του εντοπισμού και των τεσσάρων νεκρών στο εσωτερικό του μοιραίου αυτοκινήτου ήρθε να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους τους.

arxanes-agnooumenoi

Το χωριό όπου ζούσε η 58χρονη Μαρίνα Χατζηπανάμου με τη μικρότερη κόρη της Μαριλένα Τσαγκαράκη, μόνο καλά λόγια έχει να πει για την οικογένεια, μη μπορώντας να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια των φίλων και συγχωριανών.

arxanes-agnooumenoi5

Στη γειτονιά της οικογένειας Τσαγκαράκη, τα πρόσωπα είναι βουβά. Όπως λένε οι γείτονες, πριν από λίγα χρόνια, είχαν χάσει τον πατέρα και σύζυγο από ανακοπή, στη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος διατηρούσε φούρνο, γιόρταζε τη συνταξιοδότησή του, στήνοντας γλέντι στο σπίτι της οικογένειας στις Αρχάνες με τις 3 κόρες του, συγγενείς και φίλους. Ο ίδιος φρόντιζε την ψησταριά που είχε στηθεί για τα απαραίτητα εδέσματα του εορταστικού τραπεζιού και όταν βγήκε στην αυλή για να πάρει λεμόνια υπέστη ανακοπή και ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρέποντας το γλέντι και τη χαρά σε θρήνο και οδύνη.

Δεν είχε προλάβει να χαρεί τον γάμο της κόρης του Ροδούλας με τον 29χρονο Κώστα Γιαννακάκη από τον Άγιο Νικόλαο, και να σφίξει στην αγκαλιά του το εγγονάκι του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση