Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους τέσσερις αγνοούμενους που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, που χθες το βράδυ παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερό του ποταμού Γεροπόταμου, στη Μεσαρά.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος των τεσσάρων επιβατών.

agnooumenoi-Mesara

Ωστόσο, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι οι πυροσβέστες βρήκαν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία του Τυμπακίου.

«Βρήκαμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai το οποίο θα εξεταστεί αν ανήκει στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι», επιβεβαίωσε στο cretapost, ο γενικός περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κρήτης, αρχιπύραρχος, Λαγουδάκης Νίκος.

Οι φωτογραφίες από το εξάρτημα είναι από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα ανήκει τελικά στο «μοιραίο» αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή του Τυμπακίου.

Φωτογραφία από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά
Φωτογραφία από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Έρευνες διά ξηράς, θάλασσα και αέρος

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον με τις αρχές (πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, αστυνομία, λιμενικό και εθελοντές Σαμαρείτες) να χτενίζουν όλη την ευρύτερη περιοχή τόσο από ξηρά όσο και από την θάλασσα ενώ συνδράμει και drone της ΕΜΑΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=SwSbe7Zq9rc

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

agnooumenoi-Mesara

Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

https://www.youtube.com/watch?v=xXX8njBqqqM

Επέστρεψαν από κοινωνική εκδήλωση όταν… παρασύρθηκαν από τον χείμαρρο

Στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι, μία 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της, καθώς επίσης η 21χρονη αδερφή της και η 58χρονη μητέρα της.

Η οικογένεια κατάγεται από το χωριό Δαφνές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και χθες είχαν πάει σε μία κοινωνική εκδήλωση.

Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Μητέρα ενός παιδιού η 30χρονη

Μητέρα ενός παιδιού λίγων μηνών είναι η μία από τις δυο αδερφές οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητο που χάθηκε από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο, στην περιοχή Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης.

“Γέννησε το καλοκαίρι, έκανε πολιτικό γάμο και ετοιμαζόταν να παντρευτεί και με θρησκευτικό” λέει στο newsit.gr ξαδέρφη της. “μάλιστα, με συμβουλευόταν και με ρωτούσε διάφορα πράγματα σχετικά, γιατί έχω παντρευτεί πρόσφατα με θρησκευτικό” συμπληρώνει και εξηγεί πως η 30χρονη “άφησε το μωρό της στην πεθερά της στο Καλό Χωριό για να πάει, με το σύζυγό της, τη μητέρα της και τη μικρότερη αδερφή της, η οποία είναι ελεύθερη, σε γάμο συγγενικού προσώπου που έγινε κοντά στις Μοίρες”.

https://www.youtube.com/watch?v=hyu8U9fX6i0

Διαφήμιση
Διαφήμιση