HomeHL-SportsΝίκκι Παπαβασιλείου: «Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη»

Νίκκι Παπαβασιλείου: «Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη»

Ευχαριστημένος ο τεχνικός του Εργοτέλη στην Συνεύντευξη Τύπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Εργοτέλης φιλοξένησε τον ΑΟΧ-Κισσαμικό το Σάββατο , του οποίου και επικράτησε με 1-0. Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου Νίκκι Παπαβασιλείου στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Θεωρεί ότι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα και είναι αρκετά υπερήφανος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίχτες του και πιστεύει ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεπεραστεί η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου με 3-0 της προηγούμενης αγωνιστικής.

Τέλος εκθείασε τον Τσέλιο και τέρμα που πέτυχε το οποίο αντιπροσωπεύει το κερασάκι στην τούρτα σε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Αναλυτικότερα ο Νίκκι Παπαβασιλείου είπε: «Μετά από μια κακή ήττα είχε μεγάλη σημασία να δείξουμε αντίδραση, πόσο θέλουμε αυτό το παιχνίδι και να πάμε στα υψηλά στάνταρ που έχουμε σαν ομάδα.

Αυτό το κάναμε. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε στο δεύτερο με νοοτροπία να συνεχίσουμε να έχουμε υψηλό ρυθμό και να διεκδικήσουμε το γκολ.

Πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ, δουλεμένο μέσα από την προπόνηση. Το τελείωμα ήταν φανταστικό παρότι ο Ηλίας είχε άλλες δύο, τρεις τέτοιες προϋποθέσεις παρόμοιες. Κράτησε την συγκέντρωσή του και έκανε ένα φανταστικό γκολ.

Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις στο παιχνίδι και τις ευκαιρίες για να έχουμε ένα πιο εύκολο και πιο μεγάλο σκορ. Στα τελευταία λεπτά είχαμε περισσότερο άγχος παρότι δουλέψαμε πολύ καλά και ομαδικά για να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από οτιδήποτε επικίνδυνο.

Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την εμφάνιση. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, δουλέψαμε πολύ στο γήπεδο και νομίζω αξίζουμε αυτό το αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που θα πρέπει να υποστεί η ομάδα εν όψη δευτέρου γύρου λέγοντας: «Απ’ την αρχή βάλαμε μια φιλοσοφία κάτω και είπαμε κάποια πράγματα. Αυτή η ομάδα έχει στόχο να δημιουργήσει παίκτες μέσα απ’ αυτή την διαδικασία.

Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας παρότι το Κύπελλο είχε ένα κόστος. Ειδικά μετά από κάθε παιχνίδι, είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση απ’ τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε. Μας στοίχισε όμως. Κάνοντας τον απολογισμό μας ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε και στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε πιο ώριμοι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση