HomeHL-GreeceΕξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στο ΑΠΘ

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στο ΑΠΘ

Η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 7 συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εξάρθρωση συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε υπαίθριους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Θεσσαλονίκης και πέριξ αυτής οδήγησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο. Όπως ανακοινώθηκε, για συμμετοχή στη συμμορία συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί, ενώ, ακόμη δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν κατά την ίδια επιχείρηση, διότι κατείχαν μικροδέματα κάνναβης που φαίνεται ότι είχαν προμηθευτεί από μέλη της παραπάνω εγκληματικής ομάδας.

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 152,35 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 189 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, τρία κινητά τηλέφωνα, από τα οποία το ένα φαίνεται πως είχε αφαιρεθεί από γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι. Δύο εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση, ενώ όλοι οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των υποδιευθύνσεων δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος και εμπορίας ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, του τμήματος ειδικών επιχειρησιακών ομάδων και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση