HomeΕΛΛΑΔΑΣυγκλονίζει η κόρη του 79χρονου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός στον Πειραιά

Συγκλονίζει η κόρη του 79χρονου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός στον Πειραιά

Από το χέρι της γυναίκας που φιλοξενούσε στο σπίτι του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνταξιούχος ναυτικός ήταν ο άνδρας που βρέθηκε κατακρεουργημένος και ημίγυμνος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στον Πειραιά. Η αστυνομία συνέλαβε για το στυγερό έγκλημα μία γυναίκα, με την οποία το θύμα φέρεται να είχε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Ανατριχίλα προκαλεί όμως το ξέσπασμα της κόρης του. «Μπαμπά, μπαμπά, αν είναι δυνατόν να σε πάρουν σε ένα σάκο… Αν είναι δυνατόν, μπαμπά, μπαμπά… γιατί να σου τύχει κάτι τέτοιο!» λυγίζει η γυναίκα, μην μπορώντας να απαντήσει στα «γιατί» να χάσει με αυτόν τον τρόπο τον πατέρα της.

Η νεαρή κοπέλα καταρρέει στην αγκαλιά των συγγενών της. Ο πατέρας της, συνταξιούχος ναυτικός, φέρεται να σφαγιάστηκε σαν το αρνί από το χέρι της γυναίκας που φιλοξενούσε στο σπίτι του, στην οδό Σαχτούρη 25 στον Πειραιά.

«Γιατί… γιατί ήσουν καλός άνθρωπος. Ήταν καλός και την είχε μαζέψει, γιατί τη λυπόταν».

«Με παίρνει ο κύριος που έχει το γραφείο τελετών και μου λέει “Φιλία ο Χρήστος δε φάνηκε ακόμα…. πάρε την κόρη του να δούμε τι γίνεται» περιγράφει η αδελφή του θύματος

Μόλις η κόρη του θύματος ειδοποιήθηκε ότι ο πατέρας της δε φάνηκε για δουλειά έτρεξε αμέσως στο διαμέρισμά του. Η αστυνομία ήταν ήδη εκεί. Η κοπέλα ξεκλείδωσε. Μόλις μπήκαν μέσα είδαν την 55χρονη να κάθεται με τον σκύλο της αγκαλιά και σε κατάσταση σοκ.

«Μέχρι τις 5 άκουγαν φασαρία. Μετά άκουγαν βοήθεια. Το πρόσωπό του ήταν πολύ χάλια χτυπημένος με μία γλάστρα, αλλά και μαχαιρωμένος» συνεχίζει η αδελφή του

«Πολύ καλός άνθρωπος , ψυχούλα, και ήτανε το τυχερό του; Ξέρω ‘γω; Αυτή ήταν από τη Χιλή. Την είχε διώξει, αλλά την ξαναμάζεψε» λέει ο αδελφός του θύματος.

Πηγή: STAR

Διαφήμιση
Διαφήμιση