HomeHL-9Συνεχίζεται η δίκη για το αιματηρό επεισόδιο λόγω κτηματικών διαφορών

Συνεχίζεται η δίκη για το αιματηρό επεισόδιο λόγω κτηματικών διαφορών

Ο κατηγορούμενος είχε πυροβολήσει συγγενή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα η δίκη για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ συγγενών που είχε σημειωθεί το βράδυ της 18ης Μαΐου 2018 σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο οποίος να σημειωθεί παραμένει στη φυλακή καθώς είχε κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, συνάντησε στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου τον 46χρονο συγγενή του, με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές.

Η έντονη φραστική αντιπαράθεση των δύο ανδρών πήρε γρήγορα διαστάσεις και ο φερόμενος ως ο δράστης της επίθεσης έβγαλε μια καραμπίνα πυροβολώντας τον συγγενή του στα πόδια. Στη συνέχεια είχε σπεύσει να εξαφανιστεί.

Ο τραυματισμένος άνδρας είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 44χρονος είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν λίγες ώρες αργότερα.

Η δίκη ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου 2019 και είχε διακοπεί προκειμένου να συνεχιστεί σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί στις δικαστικές αρχές, όπως άλλωστε και στους αστυνομικούς στο πλαίσιο της προανάκρισης ότι δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει τον συγγενή του παρά μόνο να τον εκφοβίσει, αλλά το κυνηγετικό όπλο του εκπυρσοκρότησε στη διάρκεια του καυγά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση