HomeHL-GreeceΤα … μαζεύει ο Κατρούγκαλος: Fake news ότι θα καταψηφίσουμε την πρότασή μας

Τα … μαζεύει ο Κατρούγκαλος: Fake news ότι θα καταψηφίσουμε την πρότασή μας

Προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη δημοσίευση των πρωτοφανών μεθοδεύσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχειρεί ο Γιώργος Κατρούγκαλος μετά την… δημοσίευση των πρωτοφανών μεθοδεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του Συντάγματος και των θεσμών.

Πρόκειται για τα σενάρια που θέλουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπερψηφίζουν την ίδια τους την πρόταση για το άρθρο 32, ώστε να μην εγκριθεί με 180 βουλευτές.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, μολονότι βρισκόταν ενώπιον πλήθους κοινοβουλευτικών συντακτών όταν έκανε τις σχετικές δηλώσεις μετά το σάλο που προκλήθηκε και τις έντονες αντιδράσεις, μίλησε ούτε λίγο ούτε πολύ για fake news(!), λέγοντας ότι ουδέποτε είπε για απόσυρση βουλευτών ή άρθρων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ως σύνολο ή ορισμένος αριθμός βουλευτών του να αποσύρει τις προτάσεις του για το άρθρο 32 είναι σε επίπεδο fake news», είπε χαρακτηριστικά επιχειρώντας να διαψεύσει όσα νωρίτερα είχε πει!

Αφού μίλησε για «κοινοβουλευτική πονηριά» εκ μέρους της ΝΔ να ψηφίσει μια διάταξη με την οποία δεν συμφωνεί, τόνισε ότι η ΝΔ «συμπληρώνει το ατόπημα σχολιάζοντας δήλωση που δεν έγινε ποτέ».

«Συμπληρώνει το ατόπημα και δείχνει πόσο σέβεται τον κοινοβουλευτισμό», είπε ο Γ. Κατρούγκαλος, προσθέτοντας δε ότι τα fake news υποσκάπτουν τη δημοκρατία.

«Σας παρακαλώ λοιπόν κι εσείς να μη σκιαμαχείτε αλλά να έχετε το στοιχειώδες κοινοβουλευτικό ήθος, να μη σχολιάζετε fake news. Τα fake news είναι fake news», σημείωσε ακόμα ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει ότι πρέπει να αλλάξουμε το Σύνταγμα με υπευθυνότητα και σοβαρότητας και κυρίως όχι εξευτελίζοντας εαυτούς μας ως κοινοβουλευτικά κόμματα σχολιάζοντας ανύπαρκτα θέματα!

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση