HomeHL-9Έκλεβε πορτοφόλια και έκανε αγορές με τις ξένες… χρεωστικές κάρτες

Έκλεβε πορτοφόλια και έκανε αγορές με τις ξένες… χρεωστικές κάρτες

Στα χέρια των αρχών μία 35χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε… επάγγελμα είχε αναγάγει την κλοπή πορτοφολιών και τσαντών μία 35χρονη η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές του τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή γυναίκα δεν δίσταζε να χρησιμοποιεί τις κλεμμένες χρεωστικές κάρτες και να προχωρά σε ανέπαφες αγορές διαφόρων προϊόντων.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 28 Ιανουαρίου όταν η 35χρονη μπήκε σε κατάστημα του Ηρακλείου και υποδύθηκε πως ήταν πελάτισσα. Σε στιγμή που ο εργαζόμενος δεν την έβλεπε εκείνη, έκλεψε την τσάντα του και βγήκε σαν κυρία έξω από το μαγαζί.

Μάλιστα, η ίδια προχώρησε σε τέσσερις ακόμα κλοπές τσαντών υπαλλήλων διαφόρων καταστημάτων του Ηρακλείου μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου.

Μέσα στις τσάντες υπήρχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα αλλά και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες στη συνέχεια προέβη σε αγορά προϊόντων με ανέπαφες συναλλαγές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 35χρονη και την συνέλαβαν ενώ κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων που επεστράφη στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση