HomeΕΚΛΟΓΕΣΣειρά επαφών του Μηνά Σταυρακάκη στην Άρβη

Σειρά επαφών του Μηνά Σταυρακάκη στην Άρβη

«Συμμετοχή, σύνθεση και σύμπραξη δυνάμεων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το χωριό του την Άρβη, ξεκίνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Βιάννος, Πάμε Μπροστά», μια σειρά επαφών με τους κατοίκους, ώστε μέσα από το γόνιμο διάλογο και τη συζήτηση να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η ενεργοποίηση της κοινωνίας και  η διεύρυνση της συμμετοχικής διαδικασίας.

Ο κ. Σταυρακάκης, στη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στην Άρβη, έθεσε το ζήτημα της ενεργής συμμετοχής των συνδημοτών του στην τοπική Αυτοδιοίκηση, καλώντας τους να καταθέσουν και οι ίδιοι τις προτάσεις τους για πρόσωπα, αλλά και ιδέες που θα μπορούν να έχουν ενεργό ρόλο  και να αξιοποιηθούν.

«Στόχος μας είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία, η ενότητα, η οικονομική αυτοδυναμία, η ανάπτυξη και το μέλλον της Βιάννου, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση που αποκομίσαμε μέσα από τη δράση μας τα προηγούμενα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρακάκης, ο οποίος τόνισε ότι μέσα από τη σύνθεση δυνάμεων και τη σύμπραξη των παραγωγικών φορέων η Βιάννος θα πάει Μπροστά

«Με όραμα και στόχο να εκφράσουμε μια νέα αντίληψη για τη συμμετοχή στα Κοινά, είμαστε εδώ για να συνθέσουμε όλοι μαζί δυνάμεις και ανθρώπους, αξίες και ιδέες», δήλωσε ο κ. Σταυρακάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση