HomeΚΡΗΤΗΑιτήσεις για την πρόσβαση σε τηλεοπτική κάλυψη στο Οροπέδιο Λασιθίου

Αιτήσεις για την πρόσβαση σε τηλεοπτική κάλυψη στο Οροπέδιο Λασιθίου

Μέχρι 11 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησε η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο Πρόγραμμα «Πρόσβαση των μόνιμων κατοικιών των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήψης εθνικής εμβέλειας» (Ν. 4563/2018).

Δικαιούχοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Δήμο/ΚΕΠ του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου προκειμένου να λάβουν το σχετικό κουπόνι για την δωρεάν προμήθεια του εξοπλισμού.

Κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες επιλέγουν την εταιρία από την οποία θα λάβουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης του έργου. Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο έργο είναι η COSMOTE TV (με το πακέτο υπηρεσιών «COSMOTE TV PACK») και η DIGEA (με το πακέτο υπηρεσιών «DIGEA PACK») και οι υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν στους δικαιούχους παρουσιάζονται αναλυτικά στο link: «Παρεχόμενες Υπηρεσίες του Έργου Total TV Coverage».

Επισημαίνεται ότι μετά την υποβολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών εγγράφων, το προσωπικό των Δήμων/ΚΕΠ, πραγματοποιεί τον έλεγχο του Παραρτήματος VI της υπ’ αριθ. 3269/2018 ΚΥΑ (Β΄ 5022) και εφόσον διαπιστώσει την ιδιότητα του αιτούντος ως μόνιμου κατοίκου συγκεκριμένης ΠΕΤΚ, καταχωρεί την αίτηση του στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της ΓΓΤΤ που λειτουργεί στο πλαίσιο υλοποίησης του παρόντος έργου. Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 11 Μαρτίου 2019 προκειμένου να λάβουν το σχετικό κουπόνι για την Δωρεάν προμήθεια του εξοπλισμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση