HomeΚΡΗΤΗΣτην κοπή της πίτας των συνταξιούχων ΕΛΤΑ παραβρέθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης

Στην κοπή της πίτας των συνταξιούχων ΕΛΤΑ παραβρέθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης

«Κάνουμε ότι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα, τις θέσεις εργασίας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου συνταξιούχων ΕΛΤΑ συμμετείχε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε την προσπάθεια που η κυβέρνηση καταβάλλει για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα, οι θέσεις εργασίες αλλά και τον εκσυγχρονισμό του σημαντικού αυτού οργανισμού κοινής ωφελείας .

«Πάνω από όλα θέλω να σας ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους.

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ βρίσκονται σε μία δύσκολη καμπή με συσσωρευμένα χρέη, εγκληματικά λάθη και παραλείψεις 10ετιών, τα οποία καλούμαστε σήμερα να αντιμετωπίσουμε. Κάνουμε ότι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα, τις θέσεις εργασίας και τον εκσυγχρονισμό αυτού του πολύ σημαντικού οργανισμού κοινής ωφέλειας και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να επαναφέρει την χαμένη αξιοπρέπεια του Έλληνα συνταξιούχου και εργαζόμενου και πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει.

Ακυρώσαμε το μέτρο της περικοπής των συντάξεων, ενώ 600.000 συνταξιούχοι ήδη βλέπουν αυξήσεις στις συντάξεις τους. Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η επεκτασιμότητα, η αύξηση του κατώτατου μισθού, η κατάργηση του υποκατώτατου αποτελούν σήμερα τους στόχους μας και οριοθετούν τη δράση μας.

Θέλω επίσης να σας πω ότι όσοι κτίζουν νέο αφήγημα για την μείωση του αφορολόγητου θα διαψευστούν για άλλη μια φορά.
Καλή χρονιά σε όλους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση