HomeΚΡΗΤΗΆλυτα παραμένουν τα προβλήματα στο ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου

Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στο ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου

Παρέμβαση Κεγκέρογλου στη βουλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να λυθούν επιτέλους τα προβλήματα του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Οι απαράδεκτες συνθήκες του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής στο Ηράκλειο, αναδείχτηκαν με το χειρότερο τρόπο λόγω της πρόσφατης πλημμύρας.

Όμως από τις 22 Μαρτίου του 2016 κατέθεσα ερώτηση προς την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου, τα οποία είχαν αναδειχθεί από μαθητές σε ραδιοφωνική εκπομπή και αφορούσαν κυρίως το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα αλλά και τις ανάγκες σε τεχνολογικό εξοπλισμό και εποπτικό υλικό.

Οι απαντήσεις από Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Εσωτερικών, Δήμο Ηρακλείου κλπ ήταν «ήξεις και αφήξεις», αλλά σε κάθε περίπτωση, όλοι υποσχέθηκαν εξέταση των προβλημάτων και δρομολόγηση λύσεων.

Τρία χρόνια σχεδόν μετά, το πρόβλημα παραμένει και

Επειδή οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου βίωσαν με τον πιο έντονο τρόπο την αδιαφορία των υπευθύνων, μετά τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις

Ερωτάστε κ.κ. Υπουργοί

• Θα ασχοληθείτε επιτέλους σοβαρά με το ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου;

• Τι συγκεκριμένο θα πράξετε για την αντιμετώπιση του κτιριακού προβλήματος;

Διαφήμιση
Διαφήμιση