HomeΕΛΛΑΔΑΚρατούσαν όμηρο 26χρονο και ζητούσαν 4.000 ευρώ

Κρατούσαν όμηρο 26χρονο και ζητούσαν 4.000 ευρώ

Τον χτυπούσαν και τον είχαν δεμένο για να μη δραπετεύσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απίστευτη υπόθεση απαγωγής στη Σίφνο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Δύο άνδρες απήγαγαν 26χρονο Πακιστανό και απαιτούσαν ως λύτρα 4.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Οι δύο δράστες, επίσης Πακιστανοί, ηλικίας 42 και 23 ετών συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου. Οι δύο απαγωγείς εισέβαλαν στο σπίτι του 26χρονου τον άρπαξαν και στη συνέχεια τηλεφώνησαν σε συγγενικό του πρόσωπο στο Πακιστάν, απαιτώντας τα λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Την επόμενη μέρα ο συγγενής κατήγγειλε το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση του θύματος από την αστυνομία. Όπως προέκυψε οι κατηγορούμενοι κρατούσαν δέσμιο και χτυπούσαν το θύμα τους σε δυσπρόσιτο ορεινό σημείο του νησιού.

Οι αστυνομικοί τελικά τους εντόπισαν, απελευθέρωσαν τον 26χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Σίφνου για προληπτικές εξετάσεις.

Επίσης κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στην εισαγγελία πρωτοδικών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πλαστογραφίας και παράνομης διαμονής.

star.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση