HomeΚΟΣΜΟΣΠεθερά άλλαξε το όνομα του εγγονού, ενώ η νύφη κοιμόταν!

Πεθερά άλλαξε το όνομα του εγγονού, ενώ η νύφη κοιμόταν!

Κατόρθωσε να πείσει το γιο της πως η δική της άποψη ήταν η πιο σωστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την αρχή είχαν θέματα με την πεθερά, παραδέχεται μια γυναίκα στην Αγγλία, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι πραγματικά πρωτάκουστη: Η πεθερά κατόρθωσε να πείσει το γιο της να αλλάξει το όνομα του νεογέννητου εγγονού της, ενώ η μαμά βρισκόταν υπό την επήρρεια της νάρκωσης για την καισαρική!

Η ατυχής μαμά ανακάλυψε το «πρόβλημα», όταν τυχαία είδε το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της. Εκεί αναγραφόταν ως μεσαίο όνομα το Φίνλαϊ, αντί για Φίνλεϊ, όπως εκείνη με τον άντρα της είχαν διαλέξει.

Ζητώντας εξηγήσεις από τον σύζυγό της, εκείνος δεν άργησε να «σπάσει», ομολογώντας πως το έκανε γιατί του το είπε η μητέρα του, που από την αρχή επέμενε πως το «Φίνλαϊ» ακούγεται πολύ πιο αρρενωπό από το «Φίνλεϊ» και άρα ταιριάζει πιο πολύ στο αγοράκι.

Μάλιστα, η συνομιλία τους ήταν τηλεφωνική, καθώς την ώρα της γέννας η πεθερά βρισκόταν στην άλλη άκρη της χώρας.

Ο άντρας εξάλλου «ομολόγησε» πως η μητέρα του επιχείρησε να τον πείσει να δηλώσει και πρώτο όνομα διαφορετικό από αυτό που είχαν συμφωνήσει μήνες πριν με την γυναίκα του, κάτι που όμως αρνήθηκε να κάνει, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, «η γυναίκα του θα εξοργιζόταν»!

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση