HomeHL-9Το Ηράκλειο υποδέχεται το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι

Το Ηράκλειο υποδέχεται το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι

Ο ντελάλης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στο κέντρο του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο χορός στον χώρο και τον χρόνο»  ταξίδεψε σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο με τους προπομπούς!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη έναρξη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019, στις 15 Φεβρουαρίου! Οι διοργανωτές ταξίδεψαν όμως και πριν την επίσημη τελετή έναρξης στον χώρο και στον χρόνο, χορεύοντας, με τον προπομπό της διοργάνωσης στα Χανιά και στο Ηράκλειο!
1
«Ο χορός στον χώρο και τον χρόνο» είναι εξάλλου το σύνθημα-μήνυμα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019. Οι Ρεθυμνιώτες θα ξεσηκώσουν όλη την Κρήτη στους ρυθμούς του μεγαλύτερου καρναβαλιού στο νησί και ενός από τα μεγαλύτερα ανά την Ελλάδα, με δύο ξέφρενα πάρτι-προπομπούς, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στα Χανιά στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς!
1
Όσο για το Ρέθυμνο, αρχίζει να βάζει τα γιορτινά του, αφού πολλές γωνιές απ’ άκρη σ’ άκρη της πόλης θα ντυθούν αποκριάτικα με τον στολισμό να περιλαμβάνει πολλά από τα άρματα που αγαπήσαμε μέσα από τις μεγαλειώδεις παρελάσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, προσκαλώντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, τον κόσμο και τους ντόπιους Κρητικούς, να χορέψουν μαζί τους στον χώρο και στον χρόνο!
1
Μία πρόγευση από τον μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό στην σύγχρονη Κρήτη!

Σας προσκαλούμε επίσης, στην καρδιά του κεφιού, της χαράς και της διασκέδασης, το Ρέθυμνο και το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2019 – «Ο χορός στον χώρο και τον χρόνο» με πλούσιες εκδηλώσεις από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 11 Μαρτίου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση