HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτον «αέρα» η ιστοσελίδα της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά»

Στον «αέρα» η ιστοσελίδα της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά»

Με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον… αέρα είναι από σήμερα η ιστοσελίδα της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» (www.chaniakoitamemprosta.gr).

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Ευτύχης Δαμιανάκης
  • Η Δημοτική Κίνηση
  • Δημόσιος Λόγος
  • Επτά Ορίζοντες
  • Ο Λόγος σας μετράει

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

Στην ενότητα «Ο Λόγος σας μετράει», κάθε πολίτης θα μπορεί να στέλνει τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του. Πεποίθησή μας είναι ότι μόνο αν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ Δήμου και πολιτών, μόνο αν οι αιρετοί αφουγκράζονται πραγματικά και καθημερινά την κοινωνία, από την οποία προέρχονται και την οποία οφείλουν να αντιπροσωπεύουν, δημιουργούνται οι αναγκαίες συνθήκες για την ενεργοποίηση των δυνάμεων εκείνων που απαιτούνται για να γίνουν πραγματικά βήματα εμπρός.

Στην ενότητα «Επτά Ορίζοντες», θα παρουσιάσουμε, το επόμενο χρονικό διάστημα, τις θέσεις και τις προτάσεις μας για τον Δήμο Χανίων, με το βλέμμα μπροστά. Θέσεις και προτάσεις, συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες, για την καλύτερη Οργάνωση του Δήμου, για τα θέματα της Καθημερινότητας, με έμφαση στο Κυκλοφοριακό, για τις Υποδομές και το Περιβάλλον, την Κοινωνική Πολιτική και τα θέματα Παιδείας, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή Τομέα, την Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα.

Στην ενότητα Δημόσιος Λόγος οι επισκέπτες μπορούν να διαβάσουν όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις (άρθρα, δηλώσεις κ.λπ.) του υποψήφιου δημάρχου Χανίων, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», Ευτύχη Δαμιανάκη, καθώς και όλα τα νέα για τις επισκέψεις, τις περιοδείες και τις δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

Στην ενότητα Η Δημοτική Κίνηση θα γίνεται, το επόμενο διάστημα, η σταδιακή παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων της Δημοτικής μας Κίνησης, της ομάδας μας.

Τέλος, στην ενότητα Ευτύχης Δαμιανάκης, ο επικεφαλής της Δημοτικής μας Κίνησης «ξανασυστήνεται», παρουσιάζοντας το βιογραφικό του.

Κοιτάμε μπροστά! Δεν είναι σύνθημα. Είναι μια επιλογή. Μια αντίληψη. Ένας οδηγός. Ανοίγει τον δρόμο. Ορίζει την πορεία. Καθορίζει τις αποφάσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση