HomeHL-SportsΠάλεψε αλλά υπέκυψε στην ποιότητα του Αστέρα ο Εργοτέλης

Πάλεψε αλλά υπέκυψε στην ποιότητα του Αστέρα ο Εργοτέλης

Οι Αρκάδες πέρασαν από το Παγκρήτιο με 0-1 και βρίσκονται με ενάμισι πόδι στα ημιτελικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Παγκρήτιο φιλοξενήθηκε την Πέμπτη  η αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πέρασε από την Κρήτη με το 0-1 και ελπίζει σε μια εύκολη πρόκριση στην ρεβάνς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν πιο καλά μέσα στο γήπεδο και είχαν τον έλεγχο του αγώνα όλο το 45λεπτο.

Όχι πολλές ευκαιρίες αλλά οι περισσότερες έβαλαν δύσκολα στην άμυνα των Κρητικών που στο πρώτο μέρος είχαν διακοσμητικό και αμυντικό ρόλο διατηρώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο μισό και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυναμικά με τον Εργοτέλη να έχει την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, την οποία όμως να μην εκμεταλλεύεται και στην επόμενη φάση να δέχεται στο 50ο λεπτό γκολ από τον Ρόλε, ο οποίος διαμόρφωσε το 0-1.

Σκορ του διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα από την Κρήτη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Δέτση, Φωτόπουλος από τον Σύνδεσμο Αθηνών. 4ος βοηθός της αναμέτρησης ήταν ο Γκάμαρης επίσης από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

Μια καλή διαιτησία σε γενικές γραμμές με την δεύτερη όμως βοηθό να έχει σταδιακά λανθασμένες αντιδράσεις.

Κίτρινες: 59΄ Μαζουλουξής, 69΄ Κοιλιάρας – 54΄ Καλτσάς

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (71΄ Γροντής), Μπαχανάκ (18΄ λ. τρ. Κοιλιάρας), Μπρους, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Κουατέγνκ, Εφορντ (26΄ λ. τρ. Καπνίδης), Ιατρούδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ανχελ, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ρόλε (69΄ Φερνάντεζ), Ιγκλέσιας (61΄ Κυριακόπουλος), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (83΄ Ματρικάρντι), Μανιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση