HomeHL-9Ένταση στην εφορία: Επιχειρηματίας επιτέθηκε σε εργαζόμενο

Ένταση στην εφορία: Επιχειρηματίας επιτέθηκε σε εργαζόμενο

Στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση στη ΔΟΥ Χανίων, προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ένας επιχειρηματίας εκτός εαυτού επιτέθηκε λεκτικά σε εργαζόμενο.

Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά τις 9, όταν ένας Χανιώτης ανέβηκε στον 3ο όροφο της εφορίας. Αντικείμενο του προβληματισμού του ήταν ένα πρόστιμο που του είχε επιβληθεί μετά από έλεγχο αρμόδιου κλιμακίου σε επιχείρησή του. Οι τόνοι ανέβηκαν και ο άνδρας έγινε «ταύρος» φωνάζοντας και απειλώντας τον υπάλληλο ότι θα του ρίξει “παλαμίδι” όπως χαρακτηριστικά μετέφεραν στο zarpanews.gr αυτόπτες μάρτυρες. Ο καβγάς βγήκε έξω από το γραφείο, με τους δύο άνδρες, ωστόσο, να μένουν στα λόγια.

Αμέσως εκλήθη η αστυνομία, υπό τον φόβο το επεισόδιο να πάρει έκταση, ωστόσο ο πολίτης  είχε αναχωρήσει πριν φτάσει στο σημείο.Πρόκειται για ακόμη ένα από τα πολλά περιστατικά ξεσπάσματος πολιτών σε φορείς του δημοσίου, όπου όμως την «πληρώνουν» οι υπάλληλοι που απλά κάνουν την δουλειά τους. Αυτό τόνισε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Κλεοπάτρα Μπερτσουλάκη, σχολιάζοντας το περιστατικό στο zarpanews.gr: «Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους πολίτες που επιβαρύνονται από τα φορολογικά μέτρα, παράλληλα όμως δηλώνουν οτι κάνουν την δουλειά τους και δεν έχουν τίποτα με κανένα πολίτη.»

Τα αυτονόητα δηλαδή, σε μία χώρα που όποιος τα «έχει» με το κράτος ξεσπάει σε απλούς υπαλλήλους λες και έτσι θα βρει το δίκιο του (αν έχει).

Διαφήμιση
Διαφήμιση