HomeΣΠΟΡ«Μαραθώνιος Κρήτης – Crete Marathon 2019 – ο Πράσινος Μαραθώνιος»

«Μαραθώνιος Κρήτης – Crete Marathon 2019 – ο Πράσινος Μαραθώνιος»

Επίσημοι Χορηγοί Ακτοπλοϊκών και Οδικών Μετακινήσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 21 Απριλίου 2019, ανακοίνωσε τους επίσημους χορηγούς μετακινήσεων της Διοργάνωσης:
Επίσημος Φορέας – Χορηγός ακτοπλοϊκής μετακίνησης είναι οι εταιρείες ΑΝΕΚ LINES και Blue Star Ferries

Η ΑΝΕΚ LINES & Blue Star Ferries προσφέρουν στους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά πρόσωπα (αθλητές , συνοδοί ,παιδιά) για τον Μαραθώνιο Κρήτης και για το διάστημα από 16 μέχρι 23/04/19 στο δρομολόγιο από Πειραιά προς Χανιά και αντίστροφα:
• 50% έκπτωση για τη μετακίνηση των προσώπων ( αθλητές, συνοδούς, παιδιά). Συμπεριλαμβάνεται καμπίνα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
• 50% έκπτωση στη μεταφορά των ΙΧ και μέχρι συγκεκριμένου αριθμού σύμφωνα με το αίτημα της Ο.Ε.
Οι παραπάνω κρατήσεις για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση θα γίνουν από το γραφείο της Ο.Ε. αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στον Μαραθώνιο Κρήτης.
Επίσημος Φορέας – Χορηγός οδικών εσωτερικών μετακινήσεων είναι η «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε»

Προσφέρει στους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά πρόσωπα (αθλητές , συνοδοί ,παιδιά) για τον Μαραθώνιο Κρήτης:
• Παροχή 50% έκπτωσης στο κόστος μετακίνησης μετ’ επιστροφής στα τακτικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ για όλους τους προορισμούς της Κρήτης (μετά από συνεργασία με το αντίστοιχο ΚΤΕΛ του Ηρακλείου). Η προσφορά ισχύει για την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα, 19–22/04/19. Επίσης προσφέρει δωρεάν μετακίνηση από το λιμάνι των Χανίων στο κέντρο της πόλης, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20/4/19 το πρωί, κατά την άφιξη του πλοίου από τον Πειραιά, για οργανωμένες αφίξεις. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια την επιβεβαίωση που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο μαζί με την ταυτότητα τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους παραπάνω χορηγούς για την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχουν στο μεγάλο αθλητικό – συμμετοχικό, κοινωνικό , πολιτιστικό, και τουριστικό γεγονός της Κρήτης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης: http://crete-marathon.gr/gr/ και στο facebook.: https://www.facebook.com/cretemarathon