HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε τον Βασίλη Λαμπρινό ο… Γιάννης Δεικτάκης

Με τον Βασίλη Λαμπρινό ο… Γιάννης Δεικτάκης

Στο ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Πολιτών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον Βασίλη Λαμπρινό κατεβαίνει ο Γιάννης Δεικτάκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογες στον δήμο Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Δεικτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 23 Δεκεμβρίου του 1982. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι επιχειρηματίας.

Ασχολήθηκε με τα κοινά από νωρίς και έχει υπάρξει μεταξύ άλλων Υπεύθυνος Οργάνωσης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Κρήτης (2002 – 2004), Ειδικός Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης (2012 – 2015) και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2015. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα από το 2016 έως το 2017.

deiktakths-giannhs

Από το 2014 είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης. Είναι επίσης Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας, τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μέλος της Επιτροπής Προγραμματισμού, μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), μέλος της Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης στην Επιτροπή του Λιμεναρχείου για τον χαρακτηρισμό ακτών και την αδειοδότηση θαλασσίων αθλημάτων.

Η εκτίμηση του στο ήθος και την προσωπικότητα του Βασίλη Λαμπρινού και η διάθεσή του να προσφέρει από τον Α΄Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον έφεραν στη «Δύναμη Πολιτών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση