HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Ελένη Σακλαμπανάκη – Πορφυράκη υποψήφια με τον Κώστα Μαμουλάκη

Η Ελένη Σακλαμπανάκη – Πορφυράκη υποψήφια με τον Κώστα Μαμουλάκη

Με την παράταξη «Νέοι δρόμοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμα ιδιαίτερα δυναμική, νέα υποψηφιότητα, έρχεται να προστεθεί στην παράταξη «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Ελένη Σακλαμπανάκη – Πορφυράκη, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Ελένη Σακλαμπανάκη – Πορφυράκη είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου. Έντονα δραστήρια κοινωνικά, έχει την όρεξη αλλά και τις δυνατότητες να προσφέρει στον τόπο μας μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι», μια ακόμα νέα και εξαιρετικά δραστήρια γυναίκα, την Ελένη Σακλάμπανάκη – Πορφυράκη. Μια γυναίκα με αποδεδειγμένη προσφορά στην τοπική κοινωνία, φαντασία και διάθεση για να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στην κοινή προσπάθεια. Μαζί και με την Ελένη, συνεχίζουμε και προχωράμε μπροστά, για το Μαλεβίζι και τους ανθρώπους του. Πάντοτε με τον απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας, με αποτελέσματα, ρεαλιστικό και συνάμα οραματικό σχεδιασμό, με αξιοπιστία και πλήρη διαφάνεια σε όλους τους τομείς. Καλωσορίζω λοιπόν την αγαπητή Ελένη Σακλάμπανάκη – Πορφυράκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση