HomeΚΟΣΜΟΣΟ serial killer που «ξεκλήρισε» την γκέι κοινότητα του Τορόντο έβγαζε φωτογραφίες με τα πτώματα

Ο serial killer που «ξεκλήρισε» την γκέι κοινότητα του Τορόντο έβγαζε φωτογραφίες με τα πτώματα

Ομολόγησε το φόνο οχτώ ανδρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις αρρωστημένες διαθέσεις του Μπρους ΜακΆρθουρ, του κηπουρού από το Τορόντο που ομολόγησε το φόνο οχτώ ανδρών που εξαφανίστηκαν κατά την περίοδο από το 2010 έως το 2017 περιέγραψε ο εισαγγελέας στην δίκη του 67χρονου.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Κλάντον ο 67χρονος αφού σκότωνε τα θύματά του στη συνέχεια φωτογράφιζε τις σορούς τους.

Όπως είπε ο εισαγγελέας σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις είχε βάλει πούρα στο στόμα των θυμάτων του. «Τα θύματα ήταν γυμνά, είχαν πούρα στο στόμα, ήταν ξυρισμένα και φορούσαν ή τους είχαν βάλει γούνες και καπέλο» είπε ο εισαγγελέας επικαλούμενος φωτογραφίες που βρέθηκαν σε ηλεκτρονικές συσκευές του ΜακΆρθουρ.

Έναν γυμνό και δεμένο άντρα βρήκαν οι αστυνομικοί και όταν έκαναν έφοδο στο σπίτι του ΜακΆρθουρ για να τον συλλάβουν στις 18 Ιανουαρίου 2018, πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μια φορητή μνήμη USB στο σπίτι του ΜακΆρθουρ με εννέα φακέλους φωτογραφιών. Οι οχτώ αφορούσαν τα θύματά του και ο ένατος τον άνδρα που βρέθηκε στο σπίτι του ζωντανός.

Τα περισσότερα από τα θύματα του ΜακΆρθουρ σχετίζονταν με το περίφημο «Gay Village» του Τορόντο, μια γειτονιά στην «καρδιά» της πόλης, που κατοικείται κυρίως από ομοφυλόφιλους.

Η υπόθεση έχει συγκλονοίσει την γκέι κοινότητα της καναδικής μεγαλούπολης, καθώς επί χρόνια οι ομοφυλόφιλοι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην αστυνομία ότι υπήρχε ένας «serial killer» που τους είχε βάλει στο στόχαστρο, όμως οι εκκλήσεις τους για βοήθεια έπεφταν στο κενό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ΜακΆρθουρ είχε θάψει τα διαμελισμένα πτώματα επτά θυμάτων στις ζαρντινιέρες ενός πελάτη του, στο σπίτι του οποίου φύλαγε και τα εργαλεία του. Το πτώμα του όγδοου άνδρα βρέθηκε σε ένα φαράγγι, πίσω από το σπίτι του πελάτη αυτού. Το ένα από τα οκτώ θύματα ήταν ένας πρώην σύντροφος του 67χρονου. Οι άλλοι ήταν δύο μετανάστες από το Αφγανιστάν, άλλοι δύο πρόσφυγες από τη Σρι Λάνκα, ένας Ιρανός, ένας Τούρκος και ένας άστεγος Καναδός.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση