Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν το 6χρονο αγγελούδι που “έφυγε” ξαφνικά και μέσα σε λίγες ώρες, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έχοντας προσβληθεί πιθανότατα από μηνιγγίτιδα.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλλει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Νέα Αλάτσατα.

khdeia-koritsaki

Θρήνος και στο χωριό καταγωγής της οικογένειας του Δήμου Αρχανών – Αστερουσιών, οι κάτοικοι του οποίου αδυνατούν να πιστέψουν την ξαφνική συμφορά.

Όλα ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο, όταν η μικρούλα παρουσίασε πολύ υψηλό πυρετό θορυβώντας τους γονείς της, οι οποίοι τη μετέφεραν στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Αρχικά, το κοριτσάκι εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν υπεράνθρωπες, ωστόσο η υγεία της μικρούλας παρουσίαζε συνεχώς ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα να εκπνεύσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το κοριτσάκι προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα καθώς η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του παραπέμπει σε σηπτικό σοκ, ωστόσο, τα αποτελέσματα των ειδικών εργαστηριακών εξετάσεων θα καταδείξουν την ακριβή αιτία του θανάτου του παιδιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση