HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ“Το Δώρο”, το Bestseller της Χρονιάς!

“Το Δώρο”, το Bestseller της Χρονιάς!

Επίσημη παρουσίαση στην Κρήτη για το πρώτο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναζητάτε το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσετε, ή ένα βιβλίο να κάνετε δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο; Ξεκινήστε από το bestseller της χρονιάς «Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη. Από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό και από τότε βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των bestsellers! Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 25.000 αντίτυπα στους πρώτους επτά μήνες κυκλοφορίας του, το Δώρο έγινε το αγαπημένο βιβλίο αλλά και ένα αγαπημένο δώρο. Τα μηνύματα του βιβλίου και η αίσθηση αισιοδοξίας και προοπτικής που χαρίζει, μας “προτρέπουν” να τα μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το πρώτο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη Το Δώρο: Ένα Ημερολόγιο Θαυμάτων είναι ένα βιβλίο-πρό(σ)κληση. Μια πρόσκληση να βυθιστούμε στον εσωτερικό μας κόσμο, να αναμετρηθούμε με τις αποφάσεις μας, με τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, με τον τρόπο τον οποίο ζούμε. Δεν ορίζει συγκεκριμένα μονοπάτια στη ζωή μας παρά μόνο βάζει προκλήσεις.

Μια σειρά από απλές καθημερινές ιστορίες, από θαύματα που συμβαίνουν σε όλους μας και συχνά τα προσπερνάμε.

“Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο. Να το ανοίγεις. Μην το πετάς”.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Όσοι αγάπησαν Το Δώρο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη,
ο οποίος ταξιδεύει στην Κρήτη για να δώσει μια σειρά από ομιλίες με τίτλο «13 Ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν τη ζωή».

Πέμπτη 7/2, 19:00, Public Χανίων (Χατζημιχάλη Γιάνναρη 40-42, Χανιά)

Παρασκευή 8/2, 19:00, Public Ρεθύμνου (Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, Ρέθυμνο)

Σάββατο 9/2 14:00 Public Ηρακλείου (Δαιδάλου 15, Ηράκλειο)

Ο συγγραφέας

Εδώ και καιρό, ο Στέφανος Ξενάκης ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 7 και 10, της Αίνειας και της Αύρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση