HomeHL-9Ξεσπά η μητέρα του Β. Γιακουμάκη: “Να τιμωρηθούν τα κλειστά στόματα”

Ξεσπά η μητέρα του Β. Γιακουμάκη: “Να τιμωρηθούν τα κλειστά στόματα”

Την Παρασκευή ξεκινά η δίκη των 9 Κρητικών που κατηγορούνται για τα βασανιστήρια στον άτυχο φοιτητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης των 9 νεαρών από την Κρήτη που κατηγορούνται ότι βασάνιζαν και παρενοχλούσαν τον σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα αυτός να αυτοκτονήσει, η μητέρα του Μαρία Γιακουμάκη ξεσπά στην «R».

mhtera-giakoumakh

«Ο Βαγγέλης δεν αυτοκτόνησε. Περιμένω την απόδειξη της αλήθειας και την παραδειγματική τιμωρία όσων κατηγορούνται για το κακό που του έκαναν», δηλώνει στη Realnews η άτυχη μητέρα του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 και εντοπίστηκε νεκρός έναν μήνα αργότερα.

Η Μαρία Γιακουμάκη, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη των εννέα Κρητικών που κατηγορούνται για τα φρικτά βασανιστήρια σε βάρος του νεαρού σπουδαστή, καταγγέλλει τα «κλειστά στόματα» που γνωρίζουν την υπόθεση και ζητά να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Με όση δύναμη της έχει απομείνει, η μητέρα του Βαγγέλη επιμένει ότι ο γιος της δεν αυτοκτόνησε και περιμένει από τη Δικαιοσύνη να βρεθούν οι ένοχοι για τον θάνατο του παιδιού της.

real.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση