HomeΕΛΛΑΔΑΓεωργιάδης σε Βούτση: Μην υποχωρήσεις στον εκβιασμό

Γεωργιάδης σε Βούτση: Μην υποχωρήσεις στον εκβιασμό

Μην εξευτελίσεις τη Βουλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απηύθυνε έκκληση προς τον Νίκο Βούτση, να μην υποχωρήσει στον «δημόσιο εκβιασμό» του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στα σχέδια αλλαγής του κανονισμού της Βουλής, για τη «διάσωση» του κ. Καμμένου, τόνισε πως οι δύο πρώην κυβερνητικοί εταίροι πρέπει ό,τι έχουν να το βρουν μεταξύ τους και όχι στις πλάτες του ελληνικού λαού. «Είναι αδιανόητο να αλλάξει ο κανονισμός, υποχωρώντας πια η Βουλή στον εκβιασμό Καμμένου. Κάνω έκκληση στον Βούτση, ως πρόεδρος της Βουλής να μην υποχωρήσει στον εκβιασμό. Να μην εξευτελίσει τον θεσμό, μετατρέποντας τον κανονισμό σε ζήτημα συναλλαγής μεταξύ Καμμένου και Τσίπρα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ σημείωσε ότι ο κ. Βούτσης εξετέθη αν παρακάλεσε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραιτηθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πάντως πως ο κ. Βούτσης θα αλλάξει τελικά τον κανονισμό. Ακόμη, ανέφερε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για κατάθεση πρότασης μομφής κατά του προέδρου της Βουλής, αλλά σημείωσε ότι αυτό θα το αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση