HomeHL-GreeceΓεννηματά: Αρχιτέκτονας της παρακμής ο Τσίπρας

Γεννηματά: Αρχιτέκτονας της παρακμής ο Τσίπρας

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολομέτωπη επίθεση στον «αρχιτέκτονα της παρακμής», όπως τον χαρακτήρισε, πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Μόλις μια ημέρα μετά τις αναφορές στην στον «νεοκομμουνιστή Τσίπρα», η κυρία Γεννηματά διεμήνυσε ότι δεν  θα επιτρέψει «να λεηλατηθεί η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου από τους τυχοδιώκτες του κ. Τσίπρα και της παρέας του», σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τον προοδευτικό χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας.

Αναφερόμενη στη Συμφωνία των Πρεσπών, η Φώφη Γεννηματά είπε, αναφερόμενη στον πρωθυπουργό, ότι «για να κερδίσει τη συμφωνία παρέδωσε ταυτότητα και γλώσσα κρατώντας ζωντανή τη σπίθα του αλυτρωτισμού».

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για «βουλευτές που “ενοικιάζονται” από το ένα κόμμα στο άλλο» καθώς και για κόμματα που «διαλύονται για να εξασφαλιστούν οι “πρόθυμοι” που απαιτούνται για να πετύχει το στόχο του (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας».

Η κυρία Γεννηματά προέβη σε σφοδρή κριτική και για τα της οικονομίας, ανακοινώνοντας ότι το ΚΙΝΑΛ ετοιμάζει τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου και τον καθορισμό του κατώτατου μισθού βάσει της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Καταλήγοντας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «βρισκόμαστε σε πόλεμο» και διεμήνυσε ότι «η παράταξη μας γεννήθηκε για να υπηρετεί του λαό και αταλάντευτα, χωρίς συμβιβασμούς σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση