HomeHL-9Στο πλευρό των… αγροτών το Συνδικάτο Εργατών Γάλακτος και Τροφίμων

Στο πλευρό των… αγροτών το Συνδικάτο Εργατών Γάλακτος και Τροφίμων

Δυναμική παρουσία στο μπλόκο των Πραιτορίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό των… αγροτών τάσσεται το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος και Τροφίμων νομού Ηρακλείου καθώς σήμερα έχει μία δυναμική παρουσία στο μπλόκο των Πραιτορίων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Συνδικάτο μας στέκεται αλληλέγγυο στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και στηρίζει τον αγώνα τους για επιβίωση. Για μας, για το ταξικό εργατικό κίνημα ο αγώνας εργατών και αγροτών είναι κοινός αφού έχει κοινό αντίπαλο, τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Ένα παραπάνω για μας, τους εργαζόμενους του κλάδου Τροφίμων και Ποτών. Οι ίδιοι επιχειρηματίες που μας τσακίζουν μισθούς, δικαιώματα, μας τρομοκρατούν, μας προκαλούν εργατικά «ατυχήματα» από την εντατικοποίηση και την έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, είναι οι ίδιοι που αγοράζουν τα αγροτικά προϊόντα σε εξευτελιστικές τιμές, σπρώχνουν τους αγρότες να ξεριζωθούν από τα χωράφια τους, τους αναγκάζουν να βγουν στα μπλόκα του αγώνα. Σε τελική ανάλυση οι επιχειρηματικοί όμιλοι είναι και οι μόνοι ευνοημένοι από την κυβερνητική πολιτική και τη σημερινή και όλων των προηγούμενων χρόνων.

            Το κράτος των βιομήχανων που μας τσακίζουν και των εφοπλιστών με το αφορολόγητο πετρέλαιο λειτούργησε με πρωτοφανή ταχύτητα για να καταστείλει τους αγρότες. Δεν πρόλαβαν να κρυώσουν τα τρακτέρ στην άσφαλτο και οι πρωτοπόροι αγροτοσυνδικαλιστές σέρνονται σε δίκη! Τους ξεκαθαρίζουμε και από τη μεριά μας πως απέναντι στον αυταρχισμό και την καταστολή εμείς θα απαντάμε ενωμένοι εργάτες και αγρότες!

ΕΡΓΑΤΙΑ- ΑΓΡΟΤΙΑ

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Δίνουμε το παρών στο μπλόκο των αγροτών στα Πραιτόρια την Κυριακή 3/2/2019

Διαφήμιση
Διαφήμιση