HomeΚΡΗΤΗΗ Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου κόβει την πίτα της με διπλό στόχο

Η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου κόβει την πίτα της με διπλό στόχο

Στην Κωνσταντινούπολη μαζί με άλλες χορωδίες της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2019, στις 9:00 μ.μ., η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου πρόκειται κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στην ταβέρνα «Θαλασσινή Αύρα» στην Αμμουδάρα.

Στόχος της εκδήλωσης, εκτός από την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών της χορωδίας, είναι και η συγκέντρωση χρημάτων για το ταξίδι των μελών της στον Δήμο Κadikoy της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να συμπράξουν με την εκεί νεανική χορωδία και εκλεκτούς Τούρκους σολίστ κατά την διάρκεια των εορτασμών της 25ης Μαρτίου. Η πρόσκληση για την ιδιαίτερη και με πολλά μηνύματα εκδήλωση, έγινε από την καθηγήτρια μουσικής Uzgul Turgai του Yildiz Technical University και κατά το διάστημα της παραμονής στην Κωνσταντινούπολη, οι χορωδίες προγραμματίζεται να τραγουδήσουν και στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Στις συναυλίες, στις οποίες μαέστρος θα είναι η Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, θα συμμετέχουν οι χορωδίες «Αναπνοή» του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου, η Χορωδία του π. Κωνσταντίνου Πιτσικάκη, η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ηρακλείου «Άγιος Πολύκαρπος», καθώς και το μουσικό σύνολο Θύραθεν Vocal από τον Κρουσώνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση